Pred nami je najlepši čas v letu, ko si enostavno moramo vzeti čas zase. Narediti nekaj za zdravje in dobro počutje. Si privoščiti praznični oddih od vrveža vsakdana, razstrupiti svoje telo in misli. Oddati vse negativno in se napolniti s pozitivnim. Pred dnevi je hotele LifeClass Portorož obiskala znana slovenska voditeljica, modna poznavalka in blogerka Lorella Flego, ki si je pred novim letom privoščila paleto tretmajev za zdrav duh v zdravem telesu.

Mirno jutro je bilo kot nalašč za dihalne vaje s priznanim specialistom indijske ajurvede Ajil Veetilom, ki jim je sledila maderoterapija obraza. Gre za novo metodo pomlajevanja, ki je naravna, neinvazivna in zato brez stranskih učinkov, za izvajanje pa se uporabljajo zgolj pripomočki iz pravega lesa. Za napeto kožo telesa je simpatična Lorella poskrbela s tretmajem Cryoderm Prestige, učinkovitim za odstranjevanje viškov maščobnega tkiva in spodbujanje prekrvavitve. S svečkami osvetljeno počivališče je poskrbelo za prijetno atmosfero med tretmajem s črnim solinskim blatom – Fangom, dan pa se je zaključil s sprostilnim havajskim ritualom.

O svoji izkušnji nam je lepa Lorella zaupala: »Storitve hotelov LifeClass poznam že vrsto let, profesionalna ekipa pa se je vedno izkazala. Poleg tega, da ponujajo edinstvene storitve, ki dišijo po tradiciji in čarobnosti, mi je zelo všeč ambient, v katerem se izvajajo. Vse je dodelano do zadnjega detajla, prijaznost in prisrčnost sta na dnevnem meniju. V času, ko vsi tako noro hitimo in se ne ustavimo, je resort LifeClass Portorož čaroben tudi zato, ker v njem čas teče nekoliko drugače. Tu in tam je dobro, da sami sebe objamemo, se napolnimo z energijo in okrepimo za življenje.«


Nazaj