Ljubljana, 30. julij 2020 - Podjetje Spar Slovenija je mamicam in otrokom, ki bivajo v materinskih domovih, že osmo  leto zapored pričaralo nasmeh na obraz. Z donacijami plenic za najmlajše in šolskih potrebščin za šoloobvezne otroke so obdarili kar deset materinskih domov po vsej Sloveniji.

SPAR Slovenija vsako leto obdari materinske domove po Sloveniji z velikonočnim zajtrkom. Letos pa so zaradi izrednih razmer v času velikonočnih praznikov svojo tradicionalno dobrodelno akcijo izvedli julija ter tako mamice in otroke, ki z njimi bivajo v materinskih domovih, obdarili v najtoplejšem mesecu. Malčki in mladostniki so se razveselili novih zvezkov, barvic, barvnih kulijev in ostalih potrebščin, ki jih potrebujejo za novo šolsko leto, medtem ko so mamice z dojenčki prejele izdelke za previjanje.

Poslovodje Sparovih in Intersparovih trgovin so obiskale skupno deset materinskih domov v občinah Maribor, Celje, Ljubljana, Mozirje, Nova Gorica, Sv. Jurij ob Ščavnici, Šempeter-Vrtojba, Škofljica in Žalec.

S tradicionalno donacijo je SPAR Slovenija letos obdaril naslednje materinske domove: Materinski dom Celje, Materinski dom Ljubljana, Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom Škofljica, Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom Ljubljana, Materinski dom Mozirje, Materinski dom Žalec, Materinski dom Maribor, Pomurski materinski dom, Materinski dom Solkan in Materinski dom Šempeter pri Gorici.


Nazaj