Ni poletja brez sonca, morja in sladoleda. Zgodovina pripoveduje, da so prvi približek sladoledu ustvarili stari Grki, ki so snegu dodali med in sadje, danes pa to priljubljeno sladico najdemo v številnih različicah in okusih.

Raziskave kažejo, da med okusi še vedno prednjači vanilja medtem, ko pri izbiri obliva najraje posežemo po čokoladi. Sladoled pa ni zgolj priljubljena sladica v poletnih mesecih, temveč tudi zelo pogost objekt fotografiranja. Družbena omrežja so v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in z različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade. 

V Firence s HOFERjevim sladoledom
Fotografija sladoleda HOFERjeve blagovne znamke Grandessa vas lahko z malo sreče popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami te mrzle osvežitve. Kako sodelovati? Izvirno fotografijo sladoleda Grandessa objavite na svojem Instagramu in jo opremite s tagom @hoferslo in oznako #HoferjevSladoled. Nagradna igra poteka od 11. junija do 15. julija 2018, nagradili pa bodo tudi 300 drugih objavljenih fotografij. Za vse navdihe vas vabimo, da na Instagramu pobrskate pod oznako #HoferjevSladoled.

Več informacij