Samsung Electronics je pripravil posebno poletno akcijo, ki vključuje vrhunske hladilnike s promocijskim popustom in petletno garancijo. Ohladite se z osvežilno pijačo ali ledeno sladico iz enega izmed izbranih hladilnikov in neskončno uživajte v poletju!

V poletni vročini ni boljšega kot ohladitev v obliki mrzle pijače, sladoleda ali ohlajenega sadja. Iz tega razloga je Samsung Electronics pripravil posebno osvežitev v obliki odlične ponudbe hladilnikov. Prehladite poletne dni z odlično ponudbo varčnih in zmogljivih Samsung hladilnikov in izberite zmagovalno kombinacijo s popustom do 20 % in 5-letno garancijo. Promocija vključuje RB7300 Bespoke, hladilnik z dvojnimi vrati RF9000AC-BSC in hladilnik RS8000NC-8.

Hladilnik RB7300 z zamrzovalnikom na dnu s sistemom BESPOKE odlikuje eleganten Bespoke dizajn, ki je na voljo v kar sedmih različnih barvah, s katerimi se bo vaš hladilnik smiselno vklopil v vizualni slog vsakega prostora. Poleg privlačnega in prilagodljivega dizajna ta hladilnik odlikujejo številne inovativne tehnologije, kot sta tehnologija digitalnega pretvornika in funkcija No Frost, ki izboljša kroženje zraka, ohranja konstantno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Za tiste, ki nimate nikoli dovolj prostora v hladilniku, je optimalna rešitev hladilnik RF9000JC s francoskimi vrati in trojnim hlajenjem. Prostorna notranjost in dvojni ledomat bosta poskrbela, da bo v hladilniku dovolj prostora za vso hrano in pijačo, tudi kadar organizirate srečanje z razširjeno družino in prijatelji.

Za tiste, ki vam je energetska učinkovitost in prostornina naprave najpomembnejša lastnost, je prva izbira eleganten hladilnik RS8000NC-8 s tehnologijo SpaceMax. Ta hladilnik je z impresivno prostornino 652 litrov opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami, kot sta Power Cool in Power Freez za hitro hlajenje in zamrzovanje, digitalni pretvornik pa zagotavlja, da hladilnik porabi ravno toliko energije, kot jo potrebuje, s še manj hrupa. V okviru akcije vam poleg akcijskega popusta pripada tudi 5-letna garancija. Za pridobitev 5-letne garancije se morate prijaviti na samsung5letgarancije.si najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa.

Več informacij o hladilnikih Samsung in trenutni akciji najdete tukaj. Akcija traja do 17. 7. 2022 oziroma do razprodaje zalog.


Nazaj