Izbira pravih aparatov za kuhinjo je zahtevno delo, zelo pomemben dejavnik pri izbiri pa je, da lahko izbrane aparate enostavno očistimo ter so primerni za delo in prijetni za oko. Vsi se lahko strinjamo, da je pomivanje posode zelo neprijetno, a še vedno prijetnejše kot čiščenje pečice. Zamislite si naslednjo situacijo - po druženju s prijatelji pospravite stanovanje, očistite kuhinjo in pomijete posodo, potem pa preprosto uživate na kavči. Naenkrat se spomnite, da niste počistili pečice - namesto uživanja  vas sedaj čaka še dodaten opravek. S Samsung Dual Cook Flex pečico so te skrbi odveč. Pečica s pirolitičnim čistilnim sistemom bo vedno čista brez zamudnega čiščenja. Sistem pregreje pečico in sežge ostanke maščob in hrane, zato je potrebno zgolj obrisati ostanke pepela.

Dvojna vrata odpirajo nešteto možnosti
Samsung Dual Cook Flex pečica, poleg inovativne samočistilne možnosti, nudi možnost priprave okusnega kosila in sladice hkrati. Pečica ima dve coni, ki ju lahko uporabljate hkrati, z različnimi temperaturami in nastavitvami. Tako lahko učinkovito pripravite različne jedi in uživate v najboljših okusih. S Samsung Dual Cook Flex pečico lahko prihranite veliko časa in energije pri pripravi obrokov. Samo z uporabo zgornjega dela lahko zmanjšate čas priprave hrane za 22 % in porabite do 20 % manj energije v primerjavi s segrevanjem celotne pečice.

Eleganten dodatek vaši kuhinji
Poleg vseh tehničnih prednosti, ki jih nudi, je Samsung Dual Cook Flex tudi eleganten dodatek. Elegantna prevleka iz nerjavečega jekla se popolnoma prilega kuhinji, ne glede na stil ali barvo, gladka srebrna površina pa daje občutek brezhibne elegance. Toda eleganca in funkcionalnost Samsung Dual Cook Flex pečice se ne ustavita pri njeni zunanjosti. Teleskopsko vodilo omogoča, da lahko posodo vstavite v pečico in jo iz nje izvlečete veliko preprosteje. Vodilo gladko drsi ven in noter, tudi če uporabljate velike ali težke posode. Obenem lahko vaše jedi oblivate, obračate in začinjate brez packanja.

Samsung Dual Cook Flex pečico uporabljata tudi Jernej in Maja Zver, avtorja kuharskega bloga Jernej Kitchen, ki pravita: "V zadnjih treh mesecih, odkar uporabljava Samsung Dual Cook Flex pečico, sva nad njo zelo navdušena. Predvsem obožujeva možnost pečenja dveh jedi naenkrat, na dveh različnih temperaturah." Dodala sta: "Velikokrat se zgodi, da istočasno pripravljava glavno jed in sladico. V standardnih pečicah je treba počakati, da se ena jed speče, šele nato lahko damo v pečico drugo jed. Zahvaljujoč dvojnim vratom pa s Samsung Dual Cook Flex pečico pridobimo dva ločena prostora za pečenje in tudi čas pečenja se posledično skrajša. To se nama zdi fantastično."

Samsung Dual Cook Flex je odlična izbira za vsakogar, ki ima dinamičen življenjski slog, a ceni okus doma pripravljenega obroka. Vse funkcionalnosti te pečice so zasnovane tako, da skrajšajo postopek priprave, kuhanja in čiščenja - tako boste lahko brezskrbno uživali v okusnih domačih obrokih.


Nazaj