BOSS Parfums ponosno predstavlja svojo 2018 kampanjo Soccer, v kateri slavijo individualne poti do uspeha priznanih nogometašev: Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane and Alvaro Morata. Krilni igralec. Ofenzivni vezist. Napadalca. Ključne pozicije na nogometnem igrišču, ki jih zasedajo štirje vrhunski igralci. Štirje moški, ki utelešajo pomen modernega moškega. Moški, ki izpolnjujejo svoje sanje s tem, da so zvesti sami sebi. Vsako uro vsakega dneva. Ne glede na vse.

Nova kampanja BOSS Parfums Soccer bo raziskovala, kako vsak igralec prevede vrednote igre v resnični svet. Navdušeni nad njihovo integriteto, strastjo in zvestobo bodo navdušeni navijači spodbujeni, da naredijo več zase. Da postanejo najboljša verzija sebe. Združeni skupaj.

Preko zgodb, ki jih bodo delili Draxler, Coutinho, Kane in Morata, bodo navijači odkrili, da so njihov odnos in vrednote ključni elementi njihovega uspeha. Pot se začne z zgodbo strasti in odločenosti, ki sta jih odnesli z ulic, kjer so igrali kot otroci, do stadiona, kjer danes igrajo pred milijoni navijačev. Ne glede na ekipo je njihovo spoštovanje do tistih okoli njih to, kar naredi nogomet šport, kot je. Ob upoštevanju pomembnosti tega bo kampanja osvetlila njihove vrednote in kako jih vsak dan živijo. Kako ohranjajo integriteto v vsem, kar počnejo. Uspeh na igrišču jih naredi ikonične. Toda njihovo vedenje izven igrišča jih spreminja v vzornike.

Za oglasno kampanjo sta Terence Neale in Vincenta Floureta ustvarila čustvene vizuale, ki pripovedujejo navdušujočo zgodbo o uspehu, skupinskem delu in predanosti – ključ do zmage v igri nogometa.

DIŠAVA BOSS BOTTLED UNITED
BOSS Parfums predstavlja novo omejeno serijo dišave BOSS BOTTLED UNITED. Za tiste, ki ravnajo strastno, zvesto in z integriteto. Dišava združuje ostrino narave z urbano toplino in prinaša neusmiljeno svežino, zahvaljujoč inovativni spremembi originalnih sestavin BOSS BOTTLED. Vonj se odpre z južnoafriškim Buchu-jem, združuje pa rdečo pomarančo, s katero ustvarja citrusni značaj.

V srcu dišave so zelena meta, poprova meta in koncentrat perunike, ki poskrbijo za njeno živahnost. Medtem pa vetiver, pačuli in kašerman vodijo njegovo toplo, lesno eleganco. Kot s srebrom odeti sokol so tudi njene vonjave fizičen opomnik trdo prisluženih nagrad, ki jih prejmejo igralci na vrhuncu svoje pripravljenosti.

Julian Draxler
Poznan po svoji posebnosti, da zna igrati nogomet izmenjajoče z obema nogama. Nemški krilni igralec Julian Draxler s svojo hitrostjo in močnimi streli pooseblja idejo uspeha kot rezultat mogočne združitve trdega dela, samozavesti in odločnosti.

Philippe Coutinho
Poleg tega, da je po svetu poznan po svojem izjemnem vidu, podajah, preigravanju in dolgimi napadi, je brazilski ofenzivni vezist izredno uspešen tudi pri asistencah soigralcem. Zaradi izrednega vida in spretnih podaj si je prislužil vzdevek Little Magacian (Mali Čarovnik). Je popoln igralec, ki pooseblja vrednote kampanje Boss Parfums Soccer.

Harry Kane
Ne le, da je napadalec angleškega rodu zadel več kot 100 golov v ligi Premier, je tudi prvi igralec v zgodovini lige, ki je v enem letu dosegel kar tri hat-tricke in je bil šestkrat razglašen za igralca meseca, medtem ko je dvakrat prejel nagrado zlati čevelj. Popolnoma pooseblja vitalnost in zagon nove kampanje BOSS Parfums Soccer.

Alvaro Morata
Alvaro Morata, Španski napadalec, je poznan po svoji hitrosti, tempu, energiji in odlični gibčnosti. Uživa v povezovanju s svojimi navijači in dobrodelnih akcijah, v eni izmed katerih si je v preteklosti obril glavo iz solidarnosti do bolnih otrok. Pooseblja strast, integriteto in spoštovanje, ki je v srcu nove kampanje.

Priporočene maloprodajne cene:
BOSS BOTTLED UNITED EdT 50 ml: 69,16 €
BOSS BOTTLED UNITED EdT 100 ml: 90,49 €