Vabimo vas, da svojim učencem pred začetkom šolskega leta zagotovite termin tehniškega in kulturnega dne Igriva arhitektura. Za naslednje šolsko leto 2018/19 smo pripravili nov, osvežen program tehniških in kulturnih dni z nekaj posebnostmi. Če si želite svojim učencem približati vrednote prostora, arhitekture, oblikovanja in likovne umetnosti, jim ponuditi nove pristope k učenju, pridobivanju znanja, vas vabimo da si pred začetkom šolskega leta zagotovite termin.

Cena celotnega tehniškega dne na otroka je za prijave do 31. avgusta 2018 samo 8 EUR + DDV. V ceno je všteto vse gradivo in drugi stroški. Z veseljem pridemo v vsak kraj v Sloveniji. Tehniški in kulturni dan lahko izvedemo za en razred, eno triado ali celo šolo. Na vsako šolo v Sloveniji pridemo z vsem gradivom, ki ga potrebujemo za izvedbo srečanja.

POVEZAVA ZA PRENOS PROGRAMA TEHNIŠKIH IN KULTURNIH DNI 2018/2019
Na spletni strani si oglejte razpoložljive termine in si s spletno prijavo zagotovite izbrani termin ter nižjo ceno. Če imate glede izvedbe delavnic kakršno koli vprašanje, smo z veseljem na voljo.

PRIJAVNICA. Naj nas prostor navdihuje!