Ljubljana, 15.3.2019 - Drugi teden glasovanja za izbor najboljše restavracije v Sloveniji - THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS 2019 by Diners Club je za nami in ker je kulinarika pomemben del slovenskega turizma, vas vabimo, da podate svoje mnenje in povabite svoje bralce h glasovanju ter tako prispevate pri prepoznavnosti slovenske enogastronomije. K izboru najboljših restavracij po vsej Sloveniji smo k sodelovanju pritegnili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost.

Glas ljudstva in Gastronomska komisija (Chefs&Foodies) Ker finaliste odločate vi, je prav, da uvodne misli namenimo najprej vam. Veliko se vas je že odločilo sodelovati v izboru za najboljšo restavracijo v Sloveniji in počaščeni smo, ker spremljate naše vsebine.  Trendom, ki smo priča v določeni meri sledimo, ostajamo in prisegamo pa tudi na tradicijo, z dobro mero popolnega, raznolikih in inovativnih jedi, kakovostnih sestavin in navsezadnje prijazne postrežbe, ki jo imamo v Sloveniji. To niso le trenutni trendi, ki nam jih zapoveduje čas, temveč želja in potreba po nekaj več in bolj kakovostnem življenjskem slogu, ste nam s svojimi glasovi pripravili sila zanimiv trenutni nabor restavracij, ki se potegujejo za naziv najboljše restavracije THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS by Diners Club.

V ožjem izboru letos sodeluje kar 101 restavracija iz 4 regij, na podlagi seznama pa bo z glasovanjem izbranih do 10 najboljših restavracij v vsaki regiji. Glasovanje za javnost se je začelo od 1.3.2019 na uradni spletni strani izbora, kjer lahko glasujete za najljubšo restavracijo. Ker glasovanje še ni zaključeno, lahko z glasovanjem pomagate, da se vaše priljubljene restavracije uvrstijo med najboljših regijskih 10. v Sloveniji. Če še niste podali svojega mnenja, vas vabimo ponovno, da se nam pridružite h glasovanju najboljših restavracij THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS 2019 by Diners Club  in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije! ž

Glasovanje za javnost se je začelo 1.3.2019 in bo trajalo do 31.3.2019, glasujete lahko na naslednji povezavi. Spremljate pa nas lahko tudi na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn #tsra in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Postavimo Slovenijo na kulinarični zemljevid sveta!