Potem, ko nas je lani navdušil s svojim šovom LIVE! v Cankarjevem domu, se v Ljubljano vrača eden najobetavnejših mladih komikov na svetu – tokrat z novo divjo stand-up komedijo Really...?! Za ogrevanje pred premiero predstave Staro za novo z Borisom Kobalom v ljubljanski Operi 30.11, bo Tin Vodopivec v kavarni Slamič gostil butičen dogodek za stand-up sladokusce z enim najbolj vročih mladih komikov na svetu. Daniel Sloss je lani navduši v Cankarjevem domu, vrača se z novo predstavo, kot kaže pa je slovenskemu občinstvu že s prvo zlezel pod kožo, saj je bila predstava razprodana v tednu dni - zato bo nastopil še enkrat. A tudi za drugo predstavo karte hitro kopnijo ...

Tin Vodopivec in Mick Perrin v sodelovanju z agencijo MZA predstavljajo divjo stand-up komedijo DANIEL SLOSS – REALLY...?!
Sobota, 14/11 @ KAVARNA SLAMIČ, LJ
Ob 19.00 – RAZPRODANO - DODATNA PREDSTAVA ob 21.30

»Zvezda v nastajanju ... Neustavljiv!« (Telegraph)
»Šarmanten, zna se pohecati na svoj račun in biti resnično smešen!« (Time Out)
»Iskrica v očeh in ostra linija priložnostnega humorja. Njegov humor je smešen, inteligenten in očarljiv. Tako kot Sloss sam.« (Sunday Express)

REALLY...?! je mednarodno priznana in večkrat nagrajena predstava stand-up komedije enega najbolj nadarjenih in prodornih komikov nove generacije. Daniel Sloss, za katerega pravijo, da je pol človek in pol Xbox, je kljub mladosti že dolgo na prizorišču, za seboj ima že več sezon na festivalu v Edinburgu, kjer so njegovi šovi redno razprodani. Nastopal je že po vsem svetu, naredil turneje po Veliki Britaniji, po Avstraliji in ZDA, med televizijskimi nastopi pa se lahko pohvali z gostovanji v oddajah, kot so: Michael McIntyre's Comedy Roadshow, Russell Howard's Good News in Conan.

Nedavno je izdal svoj prvi DVD, sedaj pa se odpravlja na svojo drugo veliko turnejo po Evropi, kjer bo s svojim šovom REALLY...?! obiskal vsa večja mesta v kar 16 državah. Ne zamudite divjega večera mladostne energije in odlične komedije!

Poseben gost večera bo Kai Humphries.

Vstopnina: 16 EUR
Rezervacija vstopnic oz. miz: vstopnice@slamic.si
Prodaja vstopnic v Kavarni Slamič in preko spleta ob predhodni rezervaciji.