Sončni dnevi dajejo občutek prihajajoče pomladi. Kljub temu so dnevi še vedno precej hladni, zato jih težko res aktivno preživljamo na prostem. Za vas smo pripravili tri nasvete, kako preživeti vikend v naravi in hkrati na toplem.

Za ljubitelje narave: simpatična destinacijo, ki ponuja različne aktivnosti
Vikend preživite na kateri izmed zanimivih destinacij, na primer na kakšni turistični kmetiji, ki ponuja tudi wellness. Tako si boste zagotovili nekaj kakovostnega časa na prostem, segrevanje telesa v savni in odlično hrano. Ljubitelji vin pa se odpravite v vinsko klet Zlati grič, ki ponuja odličen izbor nagrajenih vin, sprehod med vinogradi in kulinarično razvajanje v restavraciji Grič.

Za ljubitelje mestnega utripa: brunch in nakupovanje
Mestne restavracije so že postavile mize tudi na prosto. Privoščite si brunch in opoldansko kavo v mestu, potem pa zavijte v svojo priljubljeno trgovino. Prihaja čas, ko bo zimske škornje zamenjala »casual« športnejša obutev v svetlih barvah. Naš izbor so čevlji ARA, ki bodo razvajali vaše noge, hkrati pa zagotavljajo modnost in odlične kombinacije.

Za ljubitelje lenobnih vikendov: sprehod skozi park in filmski maraton
V kolikor vas že daje pomladanska utrujenost morda hrepenite po filmskem maratonu preživetem v zavetju vaše postelje. Predlagamo katerega izmed zadnjih aktualnih filmov, na primer Judy v glavni vlogi z oskarjevko Renee Zellweger. Seveda je nujno, da se pred tem sprehodite do najbližje trgovine in se opremite s priljubljenimi sladkarijami in morda kakim slanim prigrizkom.


Nazaj