Spoštovani in spoštovane, ta teden se zaključuje razstava 30 fotografij največjega mednarodnega foto natečaja na svetu CEWE Photo Award 2019, ki poteka v obnovljenih prostorih Slovenskega šolskega muzeja v Ljubljani. Razstavljene so zmagovalne fotografije tujih in slovenskih avtorjev z natečaja, ki je potekal med majem 2018 in junijem 2019.

Na zadnji dan razstave, v petek, 25. oktobra 2019, bo potekala dobrodelna licitacija 15 fotografij najbolje uvrščenih slovenskih avtorjev na foto natečaju, izkupiček katere bodo pri podjetju CEWE donirali Zvezi prijateljev mladine Slovenije za zimovanje otrok v letošnjem šolskem letu. Licitacijo bo vodil Matjaž Javšnik. Fotografije, ki bodo sodelovale na zaključni licitaciji, si lahko ogledate na tej povezavi.

S svojim obiskom licitacije lahko tudi vi soprispevate k zbiranju sredstev za zimovanja otrok. To lahko storite preko SMS sporočila z vsebino SMEH5 na 1919, s čimer donirate 5 EUR, s QR kodo na UPN obrazcih na razstav, ki omogoča plačilo preko spletne banke, ali z oddajo prostovoljnih prispevkov v škatlico prav tako na razstavi. Dobrodelno licitacijo za zbiranje sredstev za zimovanje otrok so podprli tudi slovenski avtorji izjemnih fotografij, ki so donirali svoja avtorska dela, ter podjetje CEWE, ki je poskrbelo za natis fotografij na aluminij, v velikosti 80 x 60 cm, ki bodo za obiskovalce in kupce nedvomno lep spomin na opravljeno dobrodelno delo in na največji foto natečaj na svetu.

Sodelujte v dobrodelni akciji in skupaj z Zvezo prijateljev mladine in podjetjem CEWE nasmejte številne otroške obraze! Dobrodošli na ogled razstave in na dobrodelno licitacijo 15 fotografij slovenskih avtorjev, ki bo v petek, 25. oktobra 2019, ob 18. uri, v obnovljenih prostorih Slovenskega šolskega muzeja (Plečnikov trg 1, Ljubljana).


Nazaj