23. julij 2020 - ALEJA, novo in najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji, zaradi velikega zanimanja ponavlja izjemno uspešno akcijo bonov za razvajanje v ALEJI SKY, prostoru pravega kulinaričnega doživetja z nepozabnim razgledom. Boni v vrednosti 7 evrov bodo unovčljivi vse do 31. avgusta, in sicer od ponedeljka do četrtka od 20. do 23. ure, v petek in soboto od 20. do 24. ure ter ob nedeljah in praznikih od 11. do 22. ure.

Za razvajanje brbončic bodo poskrbele naslednje restavracije: Boul, Chianti, Chuty's, Han, Imperio Mexicano, Lars & Sven, McDonald's in Vino & Ribe. Bone v centru Ljubljane in okolici ALEJE delijo promotorji, lahko pa jih prejmete tudi preko nagradne igre na enem izmed komercialnih radijev.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Magnet za obiskovalce so številne priznane blagovne znamke. Posebnost najsodobnejšega nakupovalnega središča pa je ALEJA SKY z bogatim kulinaričnim oddelkom in ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ in avtobusno postajališče.  Varnost je na prvem mestu, zato so vzpostavljeni izjemno visoki higienski standardi. Investitor, razvijalec in upravljalec ALEJE je SES.


Nazaj