Biotherm po 20 letih vodilnega položaja na področju nege in vlaženja kože z nudenjem veliko več kot samo vlaženja leta 2018 naznanja začetek novega obdobja: Aquasource omogoča še neznano stopnjo vlaženja in obnove kože za doseganje takojšnjega naravnega sijaja. Razkrivamo skrivnost, ki se skriva za tremi novimi izdelki: kombinacija intenzivno vlažilnih listov navadne vodne kreše in Life PlantkonaTM, edinstvene sestavine s sposobnostjo celjenja, ki pomaga kožo negovati in obnoviti.

NEW AQUASOURCE DAILY REGENERATING MOISTURIZING GEL (nov vlažilni gel za vsakodnevno nego in obnovo kože): Biothermov kultni vlažilni izdelek že 20 let. Nova formula in edinstvena gelasta tekstura zagotavljata obnovitveno delovanje in vidni učinek naravnega sijaja.

NEW AQUASOURCE AURA CONCENTRATE (koncentrat navadne vodne kreše): nova dvofazna formula za normalno do suho kožo, ki vsebuje 90 % sestavin naravnega izvora. Vsebuje desetkrat večjo koncentracijo listov navadne vodne kreše za hitro in intenzivno vlaženje in sijaj.

NEW AQUASOURCE MILKY LOTION (nov losjon z mlečno teksturo): Biothermov prvi losjon z mlečno teksturo, ki razprši molekule vode in uravnovesi funkcije kože s ciljem doseganja optimalnega globinskega vlaženja in sijaja. Koža je vsak dan bolj obnovljena, globinsko navlažena in sijoča. Po 10 dneh je celo najbolj utrujena in najbolj dehidrirana koža videti boljše.

Z VLAŽENJEM PROTI SIVINI KOŽE
Pot k sijoči polti se začne z obnovitvenim vlaženjem. Globinsko vlaženje je ključ do sijoče polti. Ko je koža dehidrirana, izgubi moč obnavljanja, kar pušča vidne posledice: suhost, sivino, neenakomernost, opazne pore, grobo teksturo in večjo občutljivost. Za vrnitev naravnega sijaja nov Aquasource ruši vse meje in omogoča obnovitveno vlaženje s kar največjo usklajenostjo z naravnimi funkcijami kože, zaradi česar je koža videti zdrava in sijoča. Z večjim vlaženjem je koža videti bolj polna in sijoča.

LISTI ZDRAVILNE NAVADNE VODNE KREŠE
Skrivnost naravno sijoče kože. Glede na zgodovinske podatke listi navadne vodne kreše rastejo na obrobju potokov, izključno v izvirski, neonesnaženi vodi z veliko elementi v sledeh. Zaradi sposobnosti celjenja se uporabljajo že od nekdaj. Hipokrat, oče sodobne medicine, je poznal moč te rastline, zato je bolnišnico zgradil v bližini reke, da bi sveže liste imel vedno na voljo za zdravljenje svojih pacientov. Rastlina ima izjemno zmogljivost obnavljanja vlažilnih funkcij kože, kar predstavlja prvi korak pri celjenju. Nedavna odkritja so še dodatno potrdila vlažilno moč te rastline pri zmanjševanju transepidermalne izgube vode: pri keratinocitih izvleček spodbuja delovanje akvaporina3 (AQP3), najmočnejšega prenosa vode v koži, ključnega za vlaženje.

Biotherm v letu 2018 s ciljem vidne preobrazbe kože vlažilni učinek listov zdravilne navadne vodne kreše nadgrajuje s sposobnostjo celjenja svoje ključne sestavine, Life PlanktonaTM, ki predstavlja osnovo Biothermovih formul. Zgodba se začne v enem najbolj nedotaknjenih delov Evrope, francoskih Pirenejih, oziroma čudežnem kraju, kjer so se rimski vojaki po bojevanju okopali. Leta 1952 je vojaški zdravnik Jos Jullien, ki je celo svoje življenje posvetil iskanju zdravila, ki bo našo kožo naredilo popolno, prišel skrivnostnemu vrelcu s sposobnostjo celjenja do dna, ko je ugotovil, da je za to zaslužna edinstvena živa sestavina Life PlanktonTM. Da bi ustvaril pogoje, enake naravnim pogojem vrelca, je Biotherm razvil edinstven in do takrat neznan postopek biofermentacije, imenovan FermogenesisTM (fermogeneza). Postopek omogoča pridobitev koncentracij Life PlanktonaTM, ki so tudi do 400.000-krat večje v primerjavi z njegovim naravnim življenjskim prostorom.

20 LET IZDELKA AQUASOURCE
Odkrijte zgodbo o kultnem izdelku za vlaženje kože:
1998: POSTAVITEV IZDELKA AQUASOURCE, NAŠEGA PRVEGA VLAŽILNEGA GELA, NA TRG
Ustvarjen je bil Aquasource: s povezovanjem moči čistega termalnega planktona in inovativne gelasto-kremne teksture. Zahvaljujoč učinkoviti glavni sestavini vsaka steklenička izdelka Aquasource vsebuje ustreznik 5000 litrov izvirske vode.

2004: IZDELEK AQUASOURCE JE OBOGATEN S SPOJINO HYDRA-NON-STOP, KI POVEZUJE AMINOKISLINE IN CERAMIDE
Nova formula gelaste kreme zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Njena patentirana spojina Hydra-Non-Stop ohranja kožo vlažno 24 ur.

2011: NOVA FORMULA: IZDELEK AQUASOURCE VSEBUJE VISOKO KONCENTRACIJO PATENTIRANE SESTAVINE MANOZE, KI VLAŽI TUDI NAJGLOBLJE SLOJE KOŽE
Že od razvoja te revolucionarne vlažilne gelaste kreme Biotherm premika meje na področju vlaženja. S trdnim prepričanjem, da je vlaženje ključno za popolno kožo, ne glede na starost in vrsto kože, Biotherm nenehno izboljšuje svoje strokovno znanje na tem področju. Ko gre za vlaženje, je izdelek Aquasource zahvaljujoč vseobsežnim raziskavam vedno vodilni izdelek. Z več kot 50 priznanji potrošnikov in stroke je Aquasource priljubljen izdelek na milijone žensk po vsem svetu in najsvetlejša zvezda ene od najobsežnejših linij izdelkov, namenjenih vlaženju kože, ki vključuje serum za globinsko vlaženje, nočni gel in BB-kremo ter formule, ustvarjene po meri oziroma glede na vrsto kože.

2015: NOVA DIMENZIJA VLAŽENJA IN ZAŠČITE KOŽE. NOVA FORMULA Z LIFE PLANKTONOMTM
Biotherm predstavlja nov vidik vlaženja, ki ni povezan izključno z ohranjanjem vlage v koži. Nov vlažilni izdelek Aquasource vsebuje še večjo koncentracijo Life Planktona™ za nego in zaščito kože. Optimalno navlaženost, zdrav videz in občutek navlaženosti omogoča polnih sedem ur. Aquasource zdaj zagotavlja tudi vlažilno nego predela okrog oči in prvi Aquasource Sleeping Pack (nočni tretma).

2018: OD OBNOVITVENEGA VLAŽENJA DO NAJBOLJŠEGA MOŽNEGA SIJAJA S POMOČJO NOVE SESTAVINE: LISTI ZDRAVILNE NAVADNE VODNE KREŠE v kombinaciji s SPOSOBNOSTJO CELJENJA LIFE PLANKTONATM 
Botherm že od razvoja vlažilnega gela z Life Planktonom™ pred 20 leti ostaja vodilno podjetje na področju vlaženja, ki vidno preoblikuje kožo. Nov Aquasource z listi zdravilne navadne vodne kreše zdaj omogoča vlaženje, ki je tako učinkovito, da vsakodnevno preoblikuje kožo in ji povrne naravni sijaj. Vonj, obogaten z vodnimi notami zelenih citrusov, prinaša nov kanček svežine.

Nov Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel zagotavlja globinsko vlaženje in obnovo ter vsakodnevno preobrazbo kože. Odpravi sivino in koži povrne sijaj, zato je ta po 10 dneh videti povsem preoblikovana: dan za dnem je bolj navlažena, gladka, poenotena in sijoča. S ciljem doseganja najboljšega možnega vlaženja in naravnega sijaja Biotherm ni samo spremenil formule priljubljenemu izdelku kupcev, temveč je liniji izdelkov dodal še dva nova izdelka: dvofazni serum Aquasource Aura Concentrate in Aquasource Milky Lotion za globinsko vlaženje.

AQUASOURCE AURA CONCENTRATE (koncentrat navadne vodne kreše) ZA NORMALNO DO SUHO KOŽO
Edinstven dvofazni serum je tako učinkovit, da odpravi dehidracijo in sivino kože ter koži povrne naravni sijaj.

FORMULA NARAVNEGA IZVORA
Inovativni in napredni dvofazni serum, ki je nekaj med serumom in esenco, ima dve fazi, ki sta vidni v mešanici nežno zelene barve in vsebujeta na milijone mikrokapljic, ujetih v tekočini. Ko izdelek pretresete, se fazi povežeta in omogočita absolutni in inovativni učinek.

- 15 % oljne faze: olja naravnega izvora: makadamija in skvalan
- 85 % vodne faze: sestavine 100-% naravnega izvora: voda, obogatena z Life PlanktonomTM, in listi zdravilne navadne vodne kreše

UČINKOVITOST FORMULE PRIHODNJE GENERACIJE
Trenutna navlaženost in sijaj za sijoč videz obraza. Zahvaljujoč inovativni formuli z večjo učinkovitostjo pri doseganju sijočega videza kože, globinskega vlaženja in hitrejšega doseganja rezultatov je v popolnem skladu z naravno afiniteto kože ter prinaša revolucijo na področju serumov.

1. Večja afiniteta kože
2. Večje globinsko vlaženje
3. Večja učinkovitost

V 10 dneh so izboljšani vsi vidiki, pomembni za doseganje naravnega sijaja kože: popolno vlaženje, obnovljena koža z izboljšano teksturo, poenotena polt ter bolj gladka površina kože, s katere se svetloba lepše odbija.

AQUASOURCE AURA CONCENTRATE - VAŠA OSEBNA POT DO POPOLNEGA SIJAJA
Poleg dvofazne formule koncentrata Aquasource Aura inovacijo predstavlja tudi več možnosti uporabe, ki so odvisne od želene stopnje in področja sijaja: 
1. MOŽNOST: Dvakrat dnevno kot serum: zjutraj in zvečer nanesite 4 kapljice.
2. MOŽNOST: Kombinirajte: pomešajte kapljice seruma z gelom Aquasource, da dobite še večjo koncentracijo listov zdravilne navadne vodne kreše.
3. MOŽNOST: Globinska nega: nanesite še debelejši sloj gela Aquasource, pomešanega s serumom.
4. MOŽNOST: Osvetljevalec: nanesite kapljice seruma na določene točke, ki jih želite osvetliti, pod in čez ličila.

AQUASOURCE MILKY LOTION
Vodni losjon z mlečno teksturo za globinsko vlaženje
Revolucionarni izdelek Aquasource Milky Lotion, ki vsebuje več vlažilnih sestavin kot običajni losjoni, je ustvarjen, da bi vzpostavil ravnovesje kože in koži zagotovil optimalno globinsko vlaženje in sijaj. Vodna tekstura, ki se hitro vpije, intenzivno navlaži vse sloje kože, obnovi njeno bariero in zagotavlja občutek ugodja. Zahvaljujoč njenim edinstvenim sestavinam in optimalni formulaciji listov zdravilne navadne vodne kreše, obogateni z Biothermovo sestavino s sposobnostjo celjenja, Life PlanktonomTM, so funkcije kože uravnovešene, koža pa navlažena. 

ČAS JE, DA ZASIJETE
Rutina ohranjanja lepote prihodnje generacije za navlaženo kožo in kar največji sijaj.

1. KORAK: AQUASOURCE AURA CONCENTRATE
Pretresite stekleničko, da pomešate fazi. S konicami prstov nanesite 4 kapljice na kožo.
Nanesite jih z nežnimi gibi. S konicami prstov jih potapkajte čez cel obraz, od čela proti čeljusti, kot kapljice dežja. S tem boste spodbudili tkivo kože, da prenese vlago iz globinskih slojev kože.

2. KORAK: AQUASOURCE DAILY REGENERATING MOISTURIZING GEL
Nanesite ga z nežnimi gibi. S premiki, ki spominjajo na valove, premikajte prste od sredine obraza navzven, od čeljusti proti čelu. S tem boste izboljšali notranje kroženje statičnih tekočin in dosegli zdrav sijaj.

3. KORAK: AQUASOURCE MILKY LOTION
Enkrat pritisnite, da nanesete optimalno količino izdelka na dlani. Losjon nanesite na celoten obraz z velikimi krožnimi potezami.

Informativne cene:
AQUASOURCE SERUM BIPHASE F50ML: 53,00 €
AQUASOURCE GEL P50ML: 42,00 €
AQS MILKY LOTION B200ML: 40,00 €

Foto: L'Oreal Adria d.o.o.