Vsak izmed nas se na tak ali drugačni način vozi skozi svoje življenje. Kjer ni enakih življenjskih poti. A kljub vsemu naš ambasador Aleš Kramolc želi deliti svojo zgodbo z vsemi in vas opogumiti za vožnjo po kateri koli poti. V nadaljevanju posredujemo njegovo sporočilo za vas:

“Aleš Kramolc, 29 letnik, ki pri rosnih sedemnajstih letih doživi prometno nesrečo, ki mu je življenje obrnila na glavo. Danes pa športnik, podjetnik in najpomembneje, zelo zadovoljna oseba. V knjigi VOZIM SKOZI ŽIVLJENJE predstavi svojo zgodbo, na trenutke na boleče iskren način, a vendar s konstantno prisotnim pozitivizmom, veseljem do življenja ter svojevrstnim humorjem. Knjiga je namenjena vsem mladostnikom, ki se soočajo z izzivi, ki jih to čudovito obdobje življenja nudi. Ter njihovim staršem, saj poleg Aleševe zgodbe v knjigi najdemo tudi, praktične nasvete mag. Sanje Kranjc, strokovnjakinje na področju družinske in mladostniške terapije. V zgodbi pa se lahko najde prav vsakdo, ki se v življenju sooča s kakršnimikoli izzivi in težavami ali pa preprosto želi malo motivacije in prijetnega branja. Zato je knjiga primerno darilo za prav vsakogar.

Redna cena knjige znaša  23 Evrov. Ker pa prihaja čas poslovnega obdarovanj, hkrati pa čas zabav je v tem obdobju na voljo posebna ponudba za nakup več kosov: 20 evrov (10 ali več izvodov), 18 evrov (20 ali več izvodov) in 15 evrov (40 ali več izvodov). Od vsakega prodanega izvoda bosta 2 € namenjena Zavodu VOZIM, za nadaljnjo izvedbo delavnic preventivne varnosti v prometu.

Obdarite svoje (poslovne) partnerje z nečim, s čimer bodo lahko hvaležni za vsak trenutek svojega življenja. Naročilo pošljite na: info@vozim.si ali 070/ 222 - 261

Vesel bom, če bom lahko knjige poslal na vaš naslov.

Aleš Kramolc in ekipa Zavod Vozim


Nazaj