Avto tepihi: Pravijo, da notranjost avtomobila veliko pove o lastniku in vozniku tega vozila. Urejenost je zato ena od potrebnih, a tudi lepih čednosti, da bo vaš avtomobil čist in predvsem dobro zaščiten tudi v potniški kabini in v prtljažniku. Zahvaljujoč se talni zaščiti, lahko tudi vi svoje vozilo primerno zaščitite pred vsako umazanijo!

Kako lahko zaščitite notranjost vozila s tepihi za avto?

Notranjost vozila je seveda možno zaščititi na več načinov, eden najbolj osnovnih so tepihi za avto na dnu vozila pri potnikovih nogah. Ti so lahko:  tekstilni tepihi  ali gumijasti tepihi. Prvi so bolj namenjeni manjši umazaniji, drugi so bolj primerni za tiste, ki v vozilo vstopajo z bolj umazano obutvijo ali pa pozimi in jeseni, ko je umazanije več, da o mokrih in snega polnih čevljih ne govorimo. 

KONTAKT : Za več informacij nas lahko vedno kontaktirate na telefon: (+386) 1 58 25 344 ali pa nam pišete na e-mail: shop@porscheinterauto.net.

Originalni tepihi - prednosti

  • Popolno prileganje avtomobilu
  • Praktičen sistem za pritrditev
  • Vrhunski materiali in visoka kvaliteta
  • Dolga obstojnost ter dober oprijem
  • Enostavno čiščenje
  • Dober izgled

Zaščitite prtljažnik pred nesnago in si zagotovite prtljažna korita

Veliko umazanije se lahko nabere tudi v prtljažniku, zato so prtljažna korita kot nalašč za prevoz tovorna, za katerim potem ni potrebno takoj peljati vozilo na čiščenje. Korita so lahko gumena ali iz pene, odvisno kaj bo kupec potem prevažal, so pa gumena seveda bolj enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Tudi nakup korita se je dobro lotiti s številko šasije, saj bo tako korito povsem služilo svojemu namenu. Umazanija pa se bo zavlekla v vse možne špranje in odprtine v prtljažniku.


Nazaj