Kako izbrati čestitko?

Vsak rojstni dan pomeni, da smo za eno leto zrelejši. Je poseben dan, katerega želimo preživeti v družbi najdražjih. Želimo si, da nas presenetijo z lepimi sporočili in spomnijo na to, kako pomembni smo zanje. Z voščili za rojstni dan dan nam prenašajo svoje želje in z nami delijo našo srečo z najlepšimi čestitkami.

Čeprav vsak rojstni dan predstavlja leto manj v življenju, je to dan, ko praznujemo, da nam je uspelo. Svečke na torti se kar množijo, čas teče z neustavljivo hitrostjo in 365 dni mine kot bi blisknil. Iz tega razloga želimo ta dan posvetiti tistim, katere imamo radi in so voščila za rojstni dan edinstven način, da je ta dan še lepši.

Ne glede na to, ali je rojstni dan začetek novih upov ali pa le še en rojstni dan po vrsti, za vsako priložnost se najdejo lepi verzi za rojstni dan. Preteklo je še eno leto novih izkušenj, sreče, žalosti, morda so se sklenila tudi nova prijateljstva, nova znanja in morebiti celo novo življenje. V enem letu se lahko resnično marsikaj spremeni in praznovati rojstni dan s tistimi, ki vam kaj pomenijo, pomeni tudi, da z njimi delite vse te stvari iz njegovega predhodnega leta. Vse to z lepimi besedami. Morda bodo prav unikatni verzi za rojstni dan tisti, ki bodo prenesli vse želje v eno smiselno celoto.

Eno leto zrelejši – velikokrat je to tudi dan, ko si nekdo zastavi cilje. Izvirni verzi za rojstni dan pa ne bodo predstavljali le začasne želje, slavljenec si bo morda v težkih trenutkih in pri ovirah v življenju znova in znova prebral motivacijske želje, ki so mu bile namenjene ob njegovem rojstnem dnevu.

Voščila ustvarjajo dober občutek, da se nas ljubljeni spominjajo

Ne glede na to, kako pomemben dan je za nekoga rojstni dan, vsi na nek način pričakujemo, da se nas bodo ljubljeni spomnili. Res je, da so nekateri rojstni dnevi »prelomni« in takrat morda pričakujemo prav posebna voščila. Na primer, ob polnoletnosti bodo zanimivi lepi verzi za 18 rojstni dan. Za polnoletnostjo je naslednji pomemben rojstni dan abraham in tako bodo verzi za abrahama najboljša izbira. To seveda ne pomeni, da ne praznujemo rojstnih dni med 18im in 50im letom, še vedno je praznovanje po ustaljenih pričakovanjih vsakega posameznika.

Čeprav morda ne radi priznamo, se pred rojstnim dnevom sprašujemo, če se bodo ljubljeni spomnili na nas. Izreči nekaj lepih besed ob rojstnem dnevu ljubljene osebe jih vendarle nič ne stane, kajne?

So osebe, ki rojstnim dnevom namenijo veliko pozornosti in so tudi tisti, ki jih »skrivajo«. Kljub temu slednji pričakujejo, da se jih bodo spomnili vsaj tisti najbližji. Dovolj bodo tudi kratki verzi za rojstni dan, pomemben je le dober občutek.

Če želite nekomu nameniti pomenljive besede, primerne pomembnosti rojstnega dneva, so najlepši verzi za rojstni dan način, da prispevate k sreči ljubljene osebe. Brez veliko truda lahko vaše želje izrazite z iskrenimi čustvi v obliki besed. 

 

Izbor 10 najlepših verzov za rojstni dan

 

Leta pridejo in gredo,
nič ne obstoji v življenju,
zato svoj čas izpolni v
zdravju vreči in veselju.

Jasna kakor nebo, naj tvoja sreča bo,
tiha kakor voda, naj bo tvoja usoda.
Imej srečo skozi sončne in viharne dni,
pridi do cilja, ki si ga tvoje srce želi.

Življenje je ljubezen – uživaj ga.
Življenje je izziv – sooči se z njim!
Življenje so sanje – uresniči jih!
Življenje ima svoj cilj – želim ti da ga dosežeš!

Kratko moje je voščilo, samo, da bi se izpolnilo.
Brez težave, brez trpljenja; dnevi tvojega življenja
naj potekajo lepo, tudi zate sreča bo!

Naj bo rojstni dan samo tvoj,
naj bo prijeten in sproščen,
poln toplih besed.
Lepih pogledov in iskric v očeh.

 

Leta bežijo, leta bežijo,
kot ptice v nebo naj ti danes bo lepo,
naj danes res se ti izpolni skrita želja,
saj leta so čas življenja,
naj jutro prinese ti nasmeh sladek kot med.
Naj dan prinese ti nežen dotik,
nežen kot cvet.
Naj večer bo poln poljubov,
naj srečen bo tvoj svet.

Čeprav res malo pozno, vendar iz srca,
voščilnica je moja do tebe le prišla,”
oguljena je fraza, a mnogokrat drži,
da luknjo nam v spominu sto vzrokov naredi.
Ob tvojem jubileju toplo čestitam ti,
z iskreno željo v srcu, da vse naj se zgodi,
kar ti prinaša srečo, ti zadovoljstvo da,
prijazna usoda pa še zdravja naj doda!

Danes je tvoj rojstni dan,
a nikar ne misli, da si sam,
s tabo praznuje se nekdo,
ki te ljubi res močno!

Naj sonce sreče tebi sije,
dokler ti življenje bije,
posebno pa še ta dan,
ko imaš rojstni dan!


Želim ti najtoplejši žarek,
da te bo grel,
najlepšo rožico, da jo
boš duhala in najboljšega
moškega, da te bo razvajal!