Matere so tiste, ki vedno opravljajo svojo nalogo, njihovo delo pa je vse prevečkrat spregledano. Je samo ena, zato si zasluži posebno presenečenje za vso podporo, ki jo daje svojim otrokom. Prav je, da na ta dan otroci pokažemo vso ljubezen, spoštovanje in hvaležnost za vsa njena odrekanja, zato jo presenetite s čudovitim kosom nakita ali kakovostno uro. Morda pa je prav to njena skrita želja, a sama ne najde časa, da bi jo tudi uresničila.

»Ura je lahko izjemno lepo darilo za žensko,« pravi Sanjski moški Blaž Kričej Režek, ki je nedavno v prodajalni Sten Time za svojo mamo izbral elegantno uro znamke Paul Hewitt, nad katero je navdušena. Ura se lahko nosi kot nakit, ki ga lahko še dodatno obogatite in naredite edinstvenega z gravuro. Blaž je izbral takšno, ki se sklada z njenim stilom, pri tem pa svetuje, da se raje izogibajte neobičajnih dodatkov, ekstravagantnih oblik in kričečih barv. »Ker ji je srebrnina ljubša, sem izbral uro v srebrni barvi,« je pojasnil.

V prodajalnah Sten Time pa lahko najdete tudi številne modne in brezčasne kose nakita, ki bodo polepšali mamin vsakdan. Letos so moderni veliki in drzni kosi, debele manšete in vpadljivi uhani. »Precej popularne so tudi teniške zapestnice in srebrne ter zlate manšete. Prav tako pa se vrača tudi nakit iz 80. in 90. let, veliki obroči, geometrijski liki in velike ure,« je o trendih dejala vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh. Kot znak spoštovanja do tega, kar vas je skozi življenje naučila, pa ji lahko podarite safir, saj predstavlja modrost tistih, ki so vas vzgojili. Naj vaša mati zasije ob njenem dnevu.

Sten Time je v Sloveniji prisoten vse od leta 1991 kot eno izmed prvih ustanovljenih podjetij v samostojni Sloveniji. Imajo specializirano slovensko trgovsko verigo z ročnimi urami in nakitom. S 15. poslovalnicami po vsej Sloveniji se uvrščajo med vodilne ponudnike ročnih ur in nakita na slovenskem trgu. Danes zaposlujejo približno 50 sodelavcev, ki z vdanostjo skrbijo za pestro ponudbo artiklov, servis in zadovoljstvo svojih strank. So ekskluzivni zastopnik in distributer več kot 30 svetovno priznanih blagovnih znamk kakovostnega modnega nakita in ročnih ur, med katerimi najdemo znamke, kot so Seiko, Festina, Brosway, Jacques Lemans in Hirsch.

Več informacij na https://stentime.si/.