Izberite celovit slog

Že ob površnem spremljanju arhitekture interiera, lahko opazimo, da se trendi naglo spreminjajo. To seveda ne pomeni, da je pohištvo potrebno vsake dve leti prevetriti, a vendarle je dobro, če nas pri opremi stanovanja ne povozi čas. Kdor potrebuje navdih ali si želi kupiti najbolj trendovske kose pohištva, se lahko vedno zanese na pohištvo na mimovrste =). Tam lahko namreč najdete trendovske kose po odličnih cenah in hitri dostavi.

Pri opremljanju stanovanja je še pomembneje od aktualnih trendov to, da sledite svojemu okusu in se odločite za celovit slog. Izbrani slog naj odraža vašo osebnost, vaš okus in predvsem vaš karakter. S tem imamo v mislih dejstvo, da izberite pohištvo, ki vam je všeč in pohištvo, ki je enovito. To pomeni, da ne mešate barvnih kombinacij, materialov, vzorcev in podobno. Pohištvo naj ne bo preveč raznoliko, saj lahko to negativno vpliva na izgled stanovanja. Povedano drugače, poskrbite, da se pohištvo med seboj ujema in dobro kombinira.

Dopolnite manjkajoče kose pohištva po najnovejših trendih

Pohištva za dom ne kupujemo vsako leto, zato se lahko pri trendovsko opremljenemu stanovanju zgodi, da se po nekaj letih na primer miza poškoduje. To seveda pomeni dvoje: mizo lahko popravimo ali pa izberemo novo mizo. Glede na stroške prve možnosti, se pogosto raje odločimo za slednjo rešitev. Ta pomeni, da bomo v stanovanje vselili nov kos pohištva. Glede na hitro spreminjanje trendov pa se lahko hitro zgodi, da določen kos pohištva, ki bi bil primeren za vaše stanovanje, ni več na voljo.

Ampak lahko ste brez skrbi, izberite kos pohištva, ki je med najbolj trendovskimi v danem trenutku. To seveda ne pomeni, da morate izbrati kos pohištva, ki se ne ujema s preostalimi kosi pohištva, a vendarle na splošno velja, da je bolj moderno pohištvo tudi boljše. Kakorkoli, ko enkrat določen kos zaradi dotrajanosti zamenjate, je počasi potrebno razmisliti o postopni celoviti prenovi pohištva. Še posebej, ko se ob nakupu določenega kosa pohištva lahko brez pretiranih dodatnih stroškov doda še kateri drugi kos, ki se dobro ujema in dopolnjuje preostanek garniture.