Kljub temu, da se dnevi že krajšajo in noči postajajo hladnejše, se poletje še ne poslavlja. Da bi ohranili poletno vzdušje, prihaja najbolj mrzla avantura tega leta, prvi Ice Cold Truck v Sloveniji. Vstopite na edinstveno popotovanje z Be the Meister Collective, v ledeno mrzel bar, v celoti ročno izdelan iz ledu in uživajte v No. 1 prodajanem zeliščnem likerju.

1 ledeni bar, 10 lokacij, cel mesec na -18°C
Turneja se bo začela v Komendi in zaključila na Brezovici pri gostilni Pr' Kopač. Med tem bo tovornjak z ledenim barom potoval po Sloveniji in se ustavil v vseh večjih mestih. Obiskal bo 10 lokacij, vse od Maribora, Ljubljane, Nove Gorice do Portoroža.

Be the Meister - Ice Cold doživetje 
Be the Meister Collective je sinonim za nepozabna doživetja. V Ice Cold tovornjaku bodo v ledeno hladnih kozarcih stregli No.1 zeliščni liker, ohlajen na -18 stopinj, ki je izdelan iz 56 skrbno izbranih zelišč. Bar, ki je ročno izdelan in v celoti narejen iz ledu, bo poskrbel, da pijače ostanejo hladne do zadnjega požirka. Kombinacija ledeno hladne pijače in edinstvenega ledenega bara bo ustvarila nepozabno in enkratno doživetje!

Označite si vašo najbližjo lokacijo Ice Cold turneje v koledarje in odkrijte ICE COLD izkušnjo, kot je še ni bilo. Spremljajte nas na družbenih omrežjih za aktualne informacije in se pripravite na najbolj mrzlo avanturo leta.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!


Prenesi