Rabljena vozila: 5 trenutno najbolj vročih rabljenih karavanov!
Veliko udobja in še več prostora - karavani so bili pred leti ena prvih izbir družinskih očetov, ki so znali ceniti prostornost prtljažnega prostora in vso udobje, ki so ga prinesli ti avtomobili. Bili so med najbolj pogostimi udeleženci v prometu in kar nekaj teh avtomobilov si je vmes priborilo pravi kultni status v svetu avtomobilizma. Čeprav je kupcev teh avtomobilov v zadnjih letih nekaj manj, to še zdaleč ne pomeni, da so ti avtomobili izgubili svoj čar. Nasprotno, še vedno veljajo za hvaležne avtomobile, ki družino z lahkoto odpeljejo na počitnice ali so sposobni prepeljati veliko prtljage ali tovora.

Od natančno pregledanih rabljenih vozil, kjer preverijo rabljena vozila v vsaj 250 kontrolnih točkah, do pregledne video predstavitve. To je novost na trgu rabljenih vozil, saj si lahko kupec natančno ogleda vozilo še preden vidi avtomobil v živo. Da o ugodnem financiranju in možnosti vračanja avtomobila v osmih dneh niti ne govorimo. Kaj torej ponuja Porsche Inter Auto? Izbrali so pet najbolj »vročih« karavanov, ki vsak po svoje prepričajo z udobjem in predvsem radodarnim prtljažnim prostorom.

Rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - prednosti:

  • video predstavitev tehničnega stanja
  • do 1.000 € popust ob financiranju
  • do 500€ popust ob menjavi vozila
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • online nakup in podpis pogodbe

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bodo pomagali!

Škoda Octavia 2.0 TDI Ambition 2017 - odlična izbira
Znamka Škoda - Škoda Octavia je avtomobil, ki je dejansko začel pravi preporod te znamke na avtomobilskem trgu. Njena zgodba se sicer začenja že leta 1959, a takrat se je v svet avtomobilizma pojavilo to ime (mimogrede, prvotna octavia je nastajala do leta 1971, ime pa je dobila kot osmi model, ki je nastajal v takratni Škodi), a zares je kupce prepričala konec leta 1996, ko je prišla na trg Octavia nove generacije.

Sedanja generacija prepriča s prav vsemi podrobnostmi, pa naj bo limuzina ali, v tem primeru karavan. 640 prtljažnih litrov v karavanu je idealna rešitev za tiste, ki iščejo udoben potovalni avtomobil ali vsakodnevno prevozno sredstvo. Omenjena Octavia je opremljena z vzdržljivim dvolitrskim dizelskim motorjem in ima 219.000 prevoženih kilometrov, kar pa zaradi rednega vzdrževanja ni nobena težava. Nasprotno, avtomobil je skrbno pregledan v 250 kontrolnih točkah in premore vso potrebno opremo za mirno in brezskrbno vožnjo. Avtomobil s slovenskim poreklom je na voljo za vsekakor dosegljivo ceno.

Ugodnejša akcijska cena:

 

BMW serija 5 Touring xDrive Avt. Sportline 2018
Znamka BMW - BMW serije 5 Touring - ljubitelji prostornosti in nemške tehnologije seveda ne bodo mogli mimo znamke BMW in velikega BMW serije 5 touring. Sploh, če je na voljo avtomobil, ki premore 570 litrov prtljažnega prostora, moč trilitrskega dizelskega motorja s 195 kilovati (266 KM) pa se prenaša, preko osemstopenjskega samodejnega menjalnika, na vsa štiri kolesa. Avtomobil s potrjeno servisno knjižico in slovenskega porekla ter predvsem preverjeno zgodovino je eden tistih adutov, ko lahko za razumen denar kupec dobi prestižni štirikolesnik. C

Ugodnejša akcijska cena:

 

Audi A6 Avant 40 TDI quattro S tronic Sport 2021 - vrhunsko ohranjen
Znamka Audi - še bolj zanimiv pa je prav tako Audi A6 Avant. »Hišni« model je po svoje pisal zgodovino karavanov na cestah po celem svetu, tudi v Sloveniji, in še vedno velja za avtomobil, mimo katerega ne gre pri izbiri prostornega karavana z veliko prestiža. Samodejni menjalnik, zmogljivi dizelski motor s 150 kilovati (205 KM) in legendarni štirikolesni pogon quattro so veliki aduti tega prostornega avtomobila, ki nudi za 565 osnovnih litrov prtljažnega prostora. Da o udobju v potniški kabini niti ne izgubljamo besed. Avtomobil letnik 2021 ima 104.400 prevoženih kilometrov in je odlično ohranjen in predvsem vzdrževan.

Ugodnejša akcijska cena:

 

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI BMT Comfortline 2014
Znamka Volkswagen - Volkswagen Passat Variant pa je avtomobil, ki je postavljal nove in nove meje v svetu avtomobilizma in je tudi v Sloveniji ostal skorajda obvezen del cestnega prometa. Številni uporabniki so nad njim navdušeni, saj nudi odličen kompromis med udobjem, opremljenostjo, sprejemljivimi zunanjimi merami in kar 603 litri prtljažnega prostora. Zanesljivi »večni« 1,6-litrski motor s 77 kilovati (105 KM) je odličen sopotnik za varčno in udobno vožnjo, saj ga odlikuje majhna poraba in premore ravno dovolj moči za lagodno vožnjo. Prvak v varčni vožnji in nadvse radodarni notranjosti.

 

Opel Insignia Sports Tourer 2.0 CDTi 2018
Tudi Znamka Opel je znala prisluhniti kupcem, ki zahtevajo udoben in velik, predvsem pa prostoren avtomobil z dobrimi voznimi lastnostmi. Insignia je nadaljevanje Vectrine zgodbe, a jo nadgrajuje na vseh področjih. Ta skoraj pet metrov dolgi udobni avtomobil premore za 560 litrov prtljažnega prostora, ima vso sodobno opremo, predvsem pa že na videz deluje izredno dinamično. To potem podkrepi tudi dvolitrski dizelski motor s 125 kilovati (170 KM), pri čemer je normna poraba vsega 5,3 litrov goriva na 100 kilometrov. Insignia je bila redno servisirana in vzdrževana na pooblaščenem servisu, kar dokazuje elektronska servisna knjiga. Za ta denar kupec dobi res velik in zanimiv avtomobil.

Ugodnejša akcijska cena:

 

 

Revolucionarna novost iz Slovenije na trgu rabljenih vozil
Pri nakupu rabljenega vozila kupec pričakuje veliko, predvsem preverljivo zgodovino in odlično ohranjenost. Predvsem pa si kupec zasluži, da je seznanjen z vsemi podrobnostmi avtomobila, tudi morebitnimi pomanjkljivostmi. Pri podjetju Porsche Inter Auto smo pred kratkim uvedli revolucionarno novost, ki kupcem bistveno olajša odločitev in omogoča izjemno natančen vpogled v tehnično ohranjenost rabljenega vozila – videopredstavitev tehničnega stanja rabljenega vozila.

Povprečen kupec seveda ne bo plezal pod avtomobil, iskal skritih kotičkov v karoseriji, ocenjeval blažilnikov ali zavor, preverjal, v kakšnem stanju so prevleke na sedežih in ali so kje kakšne sledi popravljanja karoserije vozila, kaj se skriva v motornem prostoru … Obstajajo namreč skriti kotički, ki očem nepoznavalcev ostanejo skriti, a te zdaj razgalimo z videoposnetki in celotno predstavitvijo vozila. Z vseh kotov, z vseh vidikov, z vsemi ocenami in komentarji.

Drobovje vozila tako ne ostane skrito očem, s čimer so pri Porsche Inter Auto prodajo rabljenih vozil dvignili na povsem novo in nadvse inovativno raven. Pred nakupom preglejte odlično ohranjena vozila na njihovem kanalu na YouTubu: YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media.

"Smo prvi, ki ponujamo tudi to novost v vsakem svojem oglasu na evropskem trgu rabljenih vozil, videopredstavitev vozila z vsemi podrobnostmi in komentarjem strokovnjakov, ki ocenijo stanje vozila. Na ta način se kupec lahko prepriča o želenem vozilu in se dobro seznani z njim, še preden ga lahko prvič vidi v živo. Na ta način predstavimo vozilo takšno, kot je, in s tem skupnim zaupanjem gradimo odličen odnos s kupci. Na to novost smo lahko upravičeno ponosni, saj je že naletela na odličen odziv kupcev," je povedal Rok Florjanc.