Novi Volkswagen T-Roc 2024 - z drznejšim dizajnom
Izžareva samozavest in svoj suvereni značaj. Nova Volkswagen generacija modelov Volkswagen T-Roc, T-Roc R in T-Roc Cabriolet že na voljo v salonih Porsche Inter Auto. Kompaktni križanec je opremljen s tehnologijami iz višjih avtomobilskih razredov, delno avtomatiziranimi voznimi funkcijami in lučmi IQ.Light z matričnimi LED žarometi. Zgodba o uspehu se nadaljuje: v štirih letih prodanih že več kot en milijon primerkov. Trenutno ima znamka v ponudbi Volkswagen T-Cross, Volkswagen Taigo, Volkswagen Tiguan

Novi VW T-Roc 2024 - največje novosti

  • najnovejše tehnologije
  • popolnoma digitalen in vedno povezan
  • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
  • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
  • najnovejša generacija motorjev
  • Digital Cockpit Pro
  • nova oblika suverenosti
  • avdiosistem BeatsAudio

Nova oblika suverenosti - novi T-Roc
T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

Novi Vokswagen T-Roc: največje novosti
Nova oblika suverenosti: novi T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

VW T-Roc notranjost - digitalna izkušnja
Novi VW T-Roc 2024 vas bo v notranjosti zagotovo izjemno presenetil. Udobno se namestite in uživajte v vožnji na opcijskem sedežu ergoActive. Sedež lahko povsem preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji. Tako razbremenite svoj hrbet ter poskrbite za visoko raven udobja in sprostitev. Od izvedbe T-Roc Style naprej je sedež ergoActive opremljen s prevlekami iz tkanine ArtVelours in električno ledveno oporo z masažno funkcijo. Tako tudi vožnja v službo postane obisk v wellnessu. Poleg tega vam sedež ergoActive nudi: integrirano ogrevanje sedeža, nastavljivo podaljšano sedišče in še veliko več. Serijski digitalni kombinirani instrument vam vse informacije, ki se vam zdijo pomembne, v novem T-Rocu prikaže na 20,3-centimetrskem (8-palčnem) barvnem zaslonu s privlačnimi grafikami. Zagotovite si še več digitalne izkušnje v sklopu dodatne opreme.

VW T-Roc dimenzije, mere, prtljažnik
Volkswagen T-Roc v dolžino meri 4236 milimetrov, v širino 1819 milimetrov in v višino 1573 milimetrov. Dimenzije omogočajo, da bo udobja na zadnji klopi ogromno, saj bodo imeli potniki veliko količino prostora za noge in glavo. Prtljažnik je naravnost ogromen, saj v osnovi ponuja 445 litrov prtljage. V primeru, da podremo še naslonjala zadnje klopi, pa lahko tovorimo še veliko več.