AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE je potrebno skleniti vsako leto in velja za obdobje enega leta. Sklenitev zavarovanja pri Porsche Finance Group ima veliko prednosti, saj je vsako zavarovanje narejeno po meri za stranko. Fizične osebe lahko sklenejo zavarovanje preko drugih zavarovalnic, izbirajo lahko med:

  • Porsche Zavarovanje,
  • Zavarovalnica Sava,
  • Zavarovalnica Triglav
  • Generali zavarovalnica

Zavarovanje lahko brez težave sklenete z ugodnimi plačilnimi pogoji in sicer do 12 obrokov brez obresti. V zavarovanju so vključene vse točke, ki vključujejo nevarnosti poškodb na vozilu, prav tako pa zavarovanje ni omejeno na eno leto, temveč ostane veljavno, dokler stranka to želi (tudi več let). Letna premija se ob tem ne spreminja, niti ob škodnem dogodku. V kolikor pa boste zavarovali avto znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche, pa ste upravičeni tudi do 50% popusta na odbitno franšizo za popravilo poškodovanih vozil

Zavarovanje lahko sklenete tudi ob nakupu novega ali rabljenega vozila, nato pa ga lahko le še registrirate. Registracija vozil je mogoča v Ljubljani in v Mariboru na Porsche Verovškova in Porsche Maribor. 

V kolikor morate zavarovati in registrirati avto, za ponudbo zavarovanja AO kontaktirajte našo sodelavko, go. Elvedino Fatkić, tel.: 01 5825 373 ali elvedina.fatkic@porsche.si. Prav tako lahko registraciujo vozila opravite na:

Porsche Verovškova, Verovškova 78, 1000 Ljubljana, tel. 01 530 36 18 ali 01 530 3519; delovni čas: 7:00 - 17:00
Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor, tel. 02 65 40 349 ali 02 65 40 316; delovni čas: 8:00 - 16:00

 

Porsche Inter Auto d.o.o. je največji trgovec z novimi, rabljenimi in testnimi vozili znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Porsche v Sloveniji. Prav tako lahko pri Porsche Inter Auto opravite naslednje storitve: pooblaščeni servis vozil VW, Audi, SEAT, Škoda, registracija vozil, zavarovanje, financiranje, odkup in nakup rabljenih vozil. Poleg teh storitev pa lahko uredite tudi prijavo škode, popravilo poškodovanih vozil, odškodninski zahtevek za zavarovanja - Porsche Inter Auto je pooblaščeni servisni partner Zavarovalnice Triglav, Sava zavarovalnice, Allianz zavarovanja in Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji.


Nazaj