Premagajte težave s snegom z novo snežno frezo. Čeprav zime niso več tako hladne in je snega manj, kot smo ga bili vajeni pred desetletji, je potrebno vsako leto poskrbeti za čista dvorišča, parkirišča in dovozne poti.

Naj bo snežna freza dovolj zmogljiva

Kljub milejšim zimam namreč še vedno zapade toliko snega, da je vredno imeti snežno frezo ali vsaj dobro lopato.

Ko se ljudje odločajo za nakup snežne freze, se je smiselno posvetovati s strokovnjakom v vrtnem centru Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani ali v Krškem. Jasno je treba vedeti, kakšno površino dvorišča ali parkirišča morate očistiti in predvsem, koliko snega običajno zapade pri vas. Ne pozabite niti na udobje pri delu, zato naj pri nakupu snežne freze ne bo edini faktor odločitve cena, ampak tudi udobje ročk. Te naj bodo ogrevane. Priporočamo pa tudi, da ima snežna freza možnost električnega vžiga.

V kolikor imate za očistiti manjše površine, kot so dovozne poti, ali parkirišča pa marsikomu zadostuje že lopata za sneg. Imate težave z bolečinami v križu ali rokah zaradi kidanja? Bodite pozorni na to, kakšno lopato uporabljate. Z ergonomsko lopato za sneg boste poskrbeli ne le za hitro očiščeno dvorišče, pač pa tudi za vaše zdravje.

Kakovostne in lahke lopate za sneg

Ste tudi vi eni tistih, ki zadnji trenutek iščejo lopato za sneg? Svetujemo vam, da preverite, ali so vaše lopate za kidanje snega še uporabne. Če so polomljene, jih zamenjajte s celimi in jih postavite tja, da bodo pri roki, ko jih boste potrebovali. Zato vam svetujemo, da se oglasite v vrtnem centru Eurogarden na Dobrovi pri Ljubljani ali v Krškem in preverite ponudbo lopat priznanih blagovnih znamk. Nakup lahko opravite tudi v spletni trgovini www.eurogarden.eu. Ob tem naj vas spomnimo tudi na opremo, ki jo ob sneženju in ledenih jutrih uporabljate za čiščenje snega in ledu z avtomobila. 

Vse za otroške snežne radosti

Vašim otrokom v zimskih dneh privoščite uživanje in zabavo na snegu. Naj se otroški smeh razlega po parkih in dvoriščih in naj okoliški griči spet zaživijo, kot so nekoč. V vrtnih centrih Eurogarden imamo na zalogi sanke, lopatke za sneg in številne druge pripomočke za ljubitelje zime in mraza.

Ob tem bi posebej izpostavili model za delanje snežnih kep, ki je pravi hit med mladimi. Z modelom za izdelovanje snežnih kep lahko zelo hitro in brez pretiranega truda izdelate snežne kepe, pri tem pa vas ne bo zeblo v roke. Kaj še čakate? Naj se zimsko veselje prične!