Zakonca Tamara Kovačević Mikšić in Damir Mikšić sta leta 2003 odprla lastno zobno privatno ordinacijo. Ker sta oba zobozdravnika z izjemnim znanjem na svojem področju, je bila njuna odločitev zelo enostavna. Tamara in Damir sta želela svojim pacientom ponuditi najboljše storitve in na ta način prispevati h kvaliteti zobne medicine na področju Kvarnerja, s pomočjo najnovejših posegov in načinov zdravljenja zobozdravstvenih težav.
 

Dr. Tamara Kovačević Mikšić neprekinjeno obiskuje strokovne seminarje vse od začetka svoje kariere pa do danes, da bi svojim pacientom ponudila vrhunske zobozdravstvene storitve.
Medtem ko je dr. Damir Mikšić svoje znanje gradil na izobraževanjih v tujini (Milano, Dunaj, Berlin, Lizbona, …), kjer je sodeloval s svetovno znanimi profesorji, kot so dr. Lindhe, dr. Dragoo, dr. Jovanovich, dr. Malo, dr. Anitua in mnogi drugi. Oba sta člana hrvaške zobozdravstvene zbornice.
Dr. Damir Mikšić je tudi član hrvaškega društva za implantologijo in lastnik licence za vrsto implantoloških sistemov. Je eden prvih s pridobljeno licenco PRGF tehnologije na Hrvaškem.

 

Poleg dr. Tamare in dr. Damira vas bosta v Smile studiu pričakali, vedno dobro razpoloženi, Nina in Sara, s katerima se boste dogovorili za datume vaših obiskov. Zobozdravstveni asistentki Sanja in Mihaela pa bosta poskrbeli, da se boste med posegom počutili varno in prijetno.
 

Zakaj so pacienti zvesti Smile studiu?


Smile studio je družinska ordinacija v kateri je individualni pristop zelo pomemben. Verjamejo kako pomembno je zaupati svojemu zobozdravniku in so iskreni v komunikaciji s pacienti, da bi skupaj prišli do optimalnih rezultatov, s katerimi bi bili zadovoljni tako pacienti, kot zobozdravniki. Za vsakega pacienta si vzamejo dovolj časa, da razume, zakaj mu priporočajo določen poseg in način za njegovo realizacijo.
 

Vsak od zobozdravnikov v Smile studiu se je usmeril v eno ali največ dve področji zobozdravstva. To pacientom omogoča, da njihovo težavo vedno rešuje najbolj kvalificiran zobozdravnik. Izkušnja brez bolečin, stresa in strahu, je cilj vsakega pacienta, ki vstopa v ordinacijo Smile studia, saj verjamejo, da mirni pacienti, ki vedo, da njihovi posegi ne bolijo in niso neprijetni, veliko prej reagirajo na težave z zobmi in se tako izognejo nerešljivi brezizhodni situaciji. Prav zaradi tega je ordinacija oblikovana tako, da paciente pri vsakem obisku maksimalno sprosti, čeprav jevseeno najpomembnejše, da vsi zobozdravniki pri svojih posegih uporabljajo anestezijo, da so posegi neboleči. V Smile studiu verjamejo, da je preventiva vedno boljša od zdravljenja, zato se posebaj posvečajo poučevanju pacienta, da bi le ta ohranil zdravje ustne votline.

Katere storitve so najbolj iskane v Smile studiu?

 

Pacienti prihajajo v Smile studio bodisi iz preventivnih razlogov ali pa zaradi reševanja večjih težav, kot so manjkajoči zobje ali estetska sprememba nasmeha.

Najbolj iskane storitve v Smile studiu so:

- Vgradnja zobnih vsadkov
- Koncet All on 4
- Vgradnja zobnih lusk
- Beljenje zob
- Reševanje težav s smrčanjem


Zobni vsadki

Implantologija obsega vgradnjo vsadka pri enem manjkajočem zobu, izdelavi cele proteze oziroma pri konceptu (all on 4) in je ena najbolj priljubljenih storitev Smile studia. To je predvsem zaradi dr. Damirja Mikšića, ki je priznan strokovnjak in specialist v tej veji zobozdravstva in ima redek certifikat Nobel Biocare-a “recommended clinic for Nobel Biocare implants”, ki pacientom zagotavlja vrhunske rezultate in 100% uspešnost terapije.

Vgradnja zobnih lusk in beljenje zob sta pogosto iskani storitvi v Smile studiu, ker pri estetskih dentalnih posegih pacienti želijo zagotovilo, da za svoj denar dobijo popoln nasmeh. Smile studio dela po najvišjih svetovnih standardih estetskega zobozdravstva. Cilj teh storitev je, da je končni izgled vedno maksimalno naraven in nevsiljiv. Lahko ste gotovi, da v Smile studiu razumemo vaše želje, saj lahko sami preverite končni rezultat na projekciji, ki jo bomo za vas pred realizacijo pripravili.

All On 4 

Še ena zelo iskana storitev je preprečevanje smrčanja s pomočjo Silensor longete. Pri tem gre za 100% učinkovito rešitev s katero lahko na smrčanje pozabite v enem dnevu.

V Smile studio prihajajo tudi iz Dunaja


V Smile studio imamo Profesionalni pristop, družinsko vzdušje  in vedro osebje, ki ve kako k vam pristopiti in vam nuditi vrhunsko izkušnjo in odlične rezultate. Vse to so razlogi, zakaj mnogi izberejo Smile studio. Dostikrat pacienti pripotujejo iz Avstrije ali Italije, da bi svoje zobe prepustili strokovnjakom Smile studia.

 

 

Če iščete ordinacijo v kateri se boste počutili prijetno in se boste hkrati veselili obiska pri zobozdravniku, pri tem da za svoj denar dobite najboljše kar obstaja, obiščite Smile studio. Verjamemo, da ko boste prvič obiskali zobozdravnika v Smile studiu, boste kot zadovoljni pacient postali naša redna stranka.