Napovedujemo avgustovske premiere, ki jih ne smete zamuditi, za obdobje od 6. do 15. avgusta.

EPIC DRAMA – 6. AVGUSTA – IN POTEM NI BILO NIKOGAR VEČ S1 ob 21:00 - NOVO IN EKSKLUZIVNO
Skrivnostni gostitelj povabi deset ljudi na osamljeni otok ob obali Devona v južni Angliji. Ko začnejo gostje drug za drugim skrivnostno umirati, ugotovijo, da je očitno nekdo med njimi morilec.

Epizoda 1: Deset neznancev prejme vabilo na osamljeni otok ob obali Devona. Medtem ko skupina čaka na skrivnostnega gostitelja, se vreme skisa in ostanejo odrezani od civilizacije.

VIASAT NATURE – 7. AVGUSTA – VETERINAR IZ YORKSHIRA – S10 od 17:00 do 17:45 - PREMIERA 
Serija "Veterinar iz Yorkshira" spremlja dramo, smeh in solze v dveh veterinarskih klinikah. Peter Wright, ki se je uril pod okriljem svetovno znanega veterinarja Jamesa Herriota, zdaj vodi kliniko svojega nekdanjega mentorja v Thirsku. Njegov nekdanji partner Julian Norton medtem deluje v bližnjem Boroughbridgu. V tokratni sezoni posebno pozornost posvečamo novemu življenju z epizodo o rojstvih in mladičkih, prav tako pa bomo obeležili mednarodni dan psov ter spoznali nekatere bolj eksotične živali, ki so si Yorkshire izbrale za svoj stalni dom. Spremljajt Juliana in Petra, medtem ko svet okreva od pandemije covida-19 in se življenje počasi vrača v ustaljene tirnice, kar prinaša obiske prijateljev, bližnjih farm in novih strank.

Epizoda 1:  Julian prejme klic v sili s farme Toma Stockila, Peter pa odstrani sumljivo bulo bokserju Bootu. Primer pri Petru vzbudi grenko-sladke spomine na svojega ljubljenega bokserja Alfa.

Epizoda 2:  Peter obišče farmo svojega prijatelja. Stevova žena je hudo bolna, zdaj pa se za življenje bori še njena najljubša ovca. Julian poskuša odstraniti ognojek na bradi alpake Karine.

TV1000 BALKANS – 7. AVGUSTA – BOLJ ČUDNO KOT FIKCIJA ob 19:00 - PREMIERA
Pisateljica Karen piše svoj najnovejši roman in niti v sanjah si ne predstavlja, da Harold, glavni junak njenega romana, v resnici obstaja. Harold živi precej povprečno in dolgočasno življenje, zato ga zelo zmede, ko v glavi zasliši pisateljičin glas in njeno zgodbo. Kot da to še ni dovolj, spozna, da hoče Karen njegov lik ubiti. Prestrašen poišče pomoč pri slavnem literatu, da bi skupaj preprečila tragedijo. Sicer pa, kako je kaj takega sploh možno?

Vloge: Will Ferrell, Maggie Gyllenhaal, Queen Latifah, Emma Thompson, Dustin Hoffman

TV1000 BALKANS – 11. AVGUSTA – SMRTNO VAREN ob 21:00 - PREMIERA
Najbolj vroči DJ-ki z umetniškim imenom Jungle Julia tema predstavlja priložnost za divjo zabavo z njenima prijateljicama Shanno in Arlene. Tri privlačne lisičke se odpravijo v noč. Toda pozornost, ki jo zbujajo na cesti, ni povsem nedolžna. Vsak njihov gib potuhnjeno opazuje kaskader Mike, strah vzbujajoči psihopat, ki tiči za volanom svojega bliskovitega smrtonosnega avtomobila. Zabava deklet se tako kmalu sprevrže v divji beg pred serijskim morilcem.

Vloge: Kurt Russell, Zoë Bell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito

VIASAT EXPLORE – 12. AVGUSTA – STARE KRIPE NA AVKCIJI S4 – ob 20:00 in 20:55 - NOVO IN EKSKLUZIVNO
Spremljamo družino Mathewson v slikoviti vasici Thornton-le-Dale - znani kot vrata v narodni park North York Moors - kjer letno na avkcijah prodajo 2.000 starodobnikov, kot tudi različne vrste redkih in klasičnih motornih koles in spominkov. Mathewsonovi so dinastija dražbarjev starodobnih avtomobilov iz Severnega Yorkshira. Medtem ko družina lovi redke avtomobile za preprodajo, redno odkrivajo ganljive zgodbe v ozadju lastništva teh starodobnikov.

Epizoda 1:  Derek odpotuje v Suffolk po dva neprecenljiva bentleyja, v delavnico prispe razkošna bivalna prikolica od velikega šovmena, na dražbi pa se pojavi legendarni Raleigh Chopper iz 1970-ih.

Epizoda 2:  Dave v Zahodnem Yorkshiru prevzame redek avtobus znamke Dodge iz leta 1926, v delavnico prispe nenavaden francoski športni avtomobil, Derek pa se dokoplje do policijskega vozila Vauxhall Victor VX90.

VIASAT NATURE – 15. AVGUSTA – ŠKOTSKA: DIVJE LETO – S1 ob 20:00 in 20:50 - NOVO IN EKSKLUZIVNO
Predstavljamo skrivnostno škotsko divjino in presenetljive živali, ki tam živijo ter se borijo za preživetje v čarobni, a neizprosni in nepredvidljivi pokrajini. Spremljajte izjemne zgodbe o znamenitih in redkih divjih živalih na Škotskem, posnete skozi štiri dramatične letne čase.

Epizoda 1:  Pomlad je prinesla toplejše vreme in daljše dni, zato po vsej Škotski poteka sezona parjenja. Spremljamo planinske zajce, cesarske molje in divje peteline, ki veljajo za največje divje kure na svetu.

Epizoda 2:  Na Škotsko je prispelo poletje, z njim pa daljši dnevi in izobilje hrane. Pridružite se belorepim orlom, jelenom, vevericam, vidram, bobrom in strmoglavcem na obalnih točkah in jezerih po vsej državi.


Nazaj