Kabi CRM

Objava dogodkov

Prednosti objave dogodka na si21.com

Si21.com je prvi spletni portal v Sloveniji. Objava dogodkov na tem portalu lahko prinaša številne prednosti, saj omogoča doseganje ciljne publike, promocijo dogodkov in izboljšanje njihove prepoznavnosti. Tu je nekaj prednosti objave dogodkov na Si21.com:

 1. Doseg ciljne publike: Si21.com ima široko občinstvo, ki išče informacije o dogodkih v Sloveniji. Objava na tem portalu vam omogoča, da dosežete tiste, ki so aktivno zainteresirani za dogodke v določeni regiji ali kategoriji.

 2. Promocija dogodka: Spletne strani, specializirane za dogodke, so odličen način za promocijo vašega dogodka. Si21.com vam omogoča, da predstavite vse ključne informacije o dogodku, vključno s slikami, opisom, lokacijo in časom, kar pripomore k večji prepoznavnosti.

 3. Enostaven dostop do informacij: Uporabniki, ki iščejo informacije o dogodkih, bodo na Si21.com lahko enostavno našli vse potrebne informacije na enem mestu. To lahko pripomore k večji udeležbi na vašem dogodku.

 4. SEO optimizacija: Objava dogodka na portalu lahko izboljša vašo prisotnost na spletu. Spletne strani, ki gostijo dogodke, so običajno dobro indeksirane s strani iskalnikov, kar pripomore k boljši uvrstitvi vašega dogodka v iskalnih rezultatih.

 5. Podpora lokalni skupnosti: Če je vaš dogodek lokalne narave, bo objava na lokalnem spletnem portalu kot je Si21.com pripomogla k podpori lokalni skupnosti. Lokalno občinstvo lahko lažje najde informacije o dogodku in se odloči za udeležbo.

 6. Enostavno upravljanje dogodkov: Si21.com običajno omogoča preprosto upravljanje objav, urejanje informacij o dogodku in sledenje statistiki ogledov. To olajša spremljanje učinkovitosti objav in prilagajanje strategije promocije.

Če organizirate dogodke v Sloveniji, je Si21.com lahko odlično orodje za promocijo in doseganje ciljne publike.

Možnosti objave dogodkov

Paket A

 • do 10 dogodkov na leto brezplačno
 • do 30 dogodkov na leto 50 EUR
 • neomejeno število oglasov ročni vnos 80 EUR

Paket B

 • XML uvoz neomejeno število oglasov 150EUR/leto

Izpostavitev dogodka

 • Izpostavitev na uvodni strani za 14 dni 30 EUR

Objava PR članka

Prednosti objave Promocijskega besedila

Objava promocijskega besedila na portalu Si21.com prinaša številne prednosti za promocijo izdelka, storitve, podjetja ali potovanj. Uporabniki portala kažejo odličen odziv na objavljene vsebine, kar omogoča doseganje ciljne publike z visoko interakcijo. Najpomembnejša prednost pa je pridobitev trajne kakovostne povratne informacije, ki organizatorjem omogoča boljše razumevanje učinkovitosti kampanje in prilagajanje strategij promocije za še boljše rezultate. S tem portalom lahko dosežete potencialne stranke na enostaven način ter gradite kakovostno in dolgoročno povezavo s svojo ciljno publiko.

Objava članka

Objava promocijskega besedila, ki lahko vključuje predstavitev podjetja, lokacije, izdelka ali storitve.

Objava oglasnih pasic

Na portalu sta možne objave sledečih oglasnih pasic

Pozicije:

 • TOP pasica: 729x93px
 • Stranska pasica na uvodni strani 300 x250px
 • Stranska pasica na uvodni strani in vseh podstraneh 300x250px

Objava oglasnih pasic na portalu Si21.com prinaša več prednosti za oglaševalce:

 • Doseg ciljne publike: Si21.com privablja obiskovalce, ki aktivno iščejo informacije o dogodkih, izdelkih, storitvah in podjetjih v Sloveniji. S tem dosežete ciljno publiko, ki je že zainteresirana za lokalne vsebine.
 • Spletna vidljivost: Oglasne pasice omogočajo vizualno privlačno predstavitev vašega sporočila. S tem povečate možnosti, da bodo obiskovalci opazili in kliknili na vaš oglas.
 • Ciljno usmerjeno oglaševanje: Si21.com omogoča ciljno usmerjeno oglaševanje glede na kategorije, lokacijo in druge relevantne parametre. To vam omogoča, da oglas prikažete le tistim uporabnikom, ki so verjetno najbolj zainteresirani za vaše ponudbe.
 • Analitika in merjenje učinkovitosti: Večina spletnih oglaševalskih platform, vključno s Si21.com, ponuja orodja za analizo in merjenje učinkovitosti oglasov. To vam omogoča sledenje števila prikazov, klikov in drugih pomembnih metrik za oceno uspešnosti oglaševanja.
 • Prilagodljivost oglaševanja: Si21.com omogoča različne velikosti oglasnih pasic, kar povečuje prilagodljivost pri oblikovanju oglaševalskih kampanj. Prilagodljivost vam omogoča, da bolje prilagodite svoje sporočilo ciljni publiki.
 • Učinkovito lokalno oglaševanje: Če želite nagovoriti lokalno občinstvo v Sloveniji, je Si21.com odlična platforma, saj je usmerjena v slovenski trg. To je še posebej koristno za lokalna podjetja, ki želijo okrepiti prepoznavnost v svoji regiji.
 • Oglasna raznolikost: Oglasne pasice lahko vključujejo različne elemente, kot so slike, slogani, povezave in več. To vam omogoča, da ustvarite privlačne oglase, ki učinkovito komunicirajo vaše sporočilo.
 • Možnost trajne povratne vezave: Oglasne kampanje na Si21.com vam lahko prinesejo trajne povratne informacije o učinkovitosti oglasa, kar je dragoceno za nadaljnje izboljšave in prilagoditve vaših marketinških strategij.

Z uporabo oglasnih pasic na Si21.com lahko učinkovito povečate prepoznavnost vašega izdelka, storitve ali podjetja med slovensko ciljno publiko.