V teh dneh so ljubitelji filma in kino doživetja na prostem v Vodnem mestu Atlantis ponovno pozdravili PIKNIK KINO v organizaciji Kina Bežigrad.

Obiskovalci so se z ležalnikov, blazin in odej predali z oskarjem nagrajeni zgodbi Velikega Gatsbyja o skrivnostnem milijonarju, nesojeni ljubezni in strašanski tragediji. Skozi nostalgični večer v slogu vročih 20. let prejšnjega stoletja se je točila penina in bleščala bliskavica fotografa, kateri so se obiskovalci razposajeno nastavljali. Zadoneli so tudi nekateri največji hiti divjih dvajsetih, ki slavijo po veličastnem jazzu in zabavah, namenjenih bogati eliti. Ritmom jazza so se popolnoma predala tudi šarmantna dekleta iz plesne šole Studio Dansa, ki so pod žarometi zablestela v korakih živahnega charlestona.

Kino Bežigrad projekcije PIKNIK KINA napoveduje v juliju in avgustu, septembra pa se na parkirišče Centra Vič ponovno vrača DRIVE-IN KINO. PIKNIK KINO bo vse poletje navduševal tako v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis, kot tudi v Portorožu na plaži Vile Park Bernardin, v Izoli na plaži San Simon, na Bledu na Mali Zaki in v Termah Čatež. Ker so vse lokacije PIKNIK KINA dovolj velike, si bodo obiskovalci v skladu s priporočili NIJZ lahko zagotovili predpisano varnostno razdaljo vsaj 2m. Za varnost bo poskrbel tudi generalni sponzor projekta PIKNIK KINA Zavarovalnica Generali, ki bo vsakemu obiskovalcu ob prihodu na prizorišče podaril razkužilo.

Spored in nakup vstopnic PIKNIK KINA


Nazaj