Pretekli konec tedna je PIKNIK KINO BEŽIGRAD v sodelovanju s Hoteli Bernardin ponovno zaživel tudi na slovenski obali! Obiskovalci so si ob šumenju morja pod milim nebom ogledali kar dve filmsko-glasbeni uspešnici, v petek Bohemian Rhapsody na plaži San Simon, v soboto pa film Zvezda je rojena na plaži Bernardin. PIKNIK KINO je s svojo čarobnostjo ustvaril romantično atmosfero, ki je prispevala k popolnemu zaključku poletnega večera. Kino Bežigrad se s PIKNIK KINOM na obalo vrača avgusta, ko si bo moč ogledati še nov del franšize Hitri in drzni, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw, Levjega kralja, Seks v mestu in še močno pričakovani film Quentina Tarantina, Bilo je nekoč v Hollywoodu.

Ta konec tedna se PIKNIK KINO iz obale seli na blejsko Malo Zako, kjer si bo pri Veslaškem klubu Bled mogoče ogledati tri filmske projekcije. V četrtek, 25. 7., bo na Bledu PIKNIK KINO otvorila večna Briljantina, v petek sledi Bohemian Rhapsody, v soboto pa si bo moč ogledati še veličastnega Levjega kralja, ki ga bodo zavrteli s podnapisi. Kino Bežigrad v juliju in avgustu napoveduje kar 25 projekcij PIKNIK KINA, ki se bodo zvrstile v Ljubljani v Vodnem mestu Atlantis, na Bledu na Mali Zaki in pa na slovenski obali. Zaključek PIKNIK KINA za enkrat ostaja presenečenje.

Nakup vstopnic za PIKNIK KINO projekcije na www.kino-bezigrad.si, www.eventim.si ali eno uro pred projekcijo na prizorišču.

FOTO: Matic Kremžar


Nazaj