Mlada in zelo uspešna pevka Nina Donelli se je na zaslužen dopust odpravila v New York nato pa še v Dominikansko republiko. Po več kot 50 koncertih v letu 2017 si je talentirana dvajsetletnica dopust več kot zaslužila.

Pevka obožuje potovanja, po Dominikani pa se je potepala že lansko leto in dežela v Karibskem morju jo je tako očarala, da se je letos ponovno vrnila. Najprej je Nina v družbi prijateljev obiskala New York. Mesto, ki nikoli ne spi je bilo na Ninini listi želja že dolgo časa, in mlado pevko je mesto začaralo, zato že planira povratek v veliko jabolko.

»New York je bil na moji listi želja od mladih nog. Predvsem zaradi filmov, ki se tam dogajajo sem si enkrat želela peljati v rumenem taksiju, pa videti kip svobode, teči v Centralnem parku, potepati se po avenijah.... Vse se mi je uresničilo le tek je bil praktično nemogoč saj je bilo preveč mrzlo«, nam je o New Yorku povedala Nina.

Po New Yorku je Nina letela na toplo, kjer je uživala v mirnem dopustu čez dan in najbolj norih zabavah kar jih ponujajo ponoči. Malo so ji stvari otežili delavci na letališču s tem ker so izgubili njeno prtljago na koncu pa so po treh dneh ugotovili, da je prtljaga že ves čas  na letališču le založili so jo... Slab začetek dober konec pravi Nina, ki je najbolj od vsega uživala v plavanju z delfini in brezkrbnemu nastavljanju toplim sončnim žarkom s knjigo v roki.

»Dominikana je zakon v vseh pogledih, očarale vas bodo plaže, morje, hrana, domačini, nočno življenje... Čas se ustavi če se le odločiš tako, lahko pa seveda veliko žuraš.. Najboljša izkušnja in nekaj kar ne bom nikoli pozabila pa je bilo plavanje z delfini«, je še dodala Nina, ki je baterije na dopustu dobro napolnila in je v sklopu otvoritve kurentovanja na Ptuju že zabavala 5000 glavo množico.

FOTO: OSEBNI ARHIV NINE DONELLI