Optius e-informator
19Februar 2020

BOŠTJAN VELKAVRH: 'POTOVANJE'

19.02.2020 ob 20:00

ČinČin

BOŠTJAN VELKAVRH: 'POTOVANJE'
Promocijski koncert ob izidu prvenca
ČinČin, sreda, 19. februarja 2020 ob 20:00

Po Obali in Mariboru je zdaj na vrsti Ljubljana. Vse glasbenike, prijatelje in znance, ter ostale glasbene navdušence, kakor tudi ostalo zainteresirano javnost vljudno vabimo da se nam pridružite na promo dogodek, kjer vam bodo Boštjan Velkavrh & BV Band v živo predstavili album Potovanje, sledi tudi pogovor z avtorjema besedil in glasbe, ter s sodelujočimi glasbeniki dogodek bodo s svojo prisotnostjo podkrepili in oplemenitili legendarni glasbeniki kot so Jadran Ogrin, Zdenko Cotič - Coto, Janez Zmazek - Žan, Tomo Jurak in drugi ... sledi tudi primorsko štajerska pogostitev ...

Kako predstaviti Boštjana v par besedah? Je nepoboljšljiv romantik, pevec, pisec besedil, pesnik asfalta, šaljivec, ambasador dobre volje, večni ljubimec ter zaljubljenec z velikim srcem, ki vam bo s svojo pojavo, prigodami in predvsem njegovo glasbo segel do srca in risal nasmehe na obraz. Boštjan je prvenec 'Potovanje' prvič predstavil v Hangar Baru v Izoli, kjer je poleg kompletnega albuma predstavil še nekaj priredb (D. Bowie, The Beatles, Joe Cocker..), sledil je koncert v Jazz Klubu Satchmo v Mariboru. Po Obali in Štajerski prestolnici je naslednji logični korak prestolnica! 

Boštjan Velkavrh Band so:
- Matjaž Lorber - bobni
- Samo Pečar - Bass
- Jernej Kirbiš - Klaviature
- David Vezjak Dejvi - Kitare
- Blaž Korez - Kongi
- Boštjan Zorc- Kitare
- Boštjan Velkavrh - vokal
- gostja na klaviaturah in back vokalih Živa Horvat
- Miran Hercog - tonski tehnik

in še člani razširjene zasedbe, ki žal niso vedno z nami
- Anja Hrastovšek- Back vokal
- Saša Matajič Saška - Back vokal
- Grega Kozar - saxofon

Boštjan Velkavrh Vas vabi na ljubljansko predstavitev albuma Potovanje, s skupino izvrstnih slovenskih glasbenikov vas bo popeljal, v čudovit večer rocka, rock and rola, bluesa in soula.


Nazaj