Ljubljana, 5. november 2019 – Letos se tudi Nomago pridružuje akciji MOVEMBER. Ker avtobusom brki (še) ne morejo zrasti, smo se odločili, da znižamo cene vozovnic na mednarodnih linijah Nomago InterCity, s katerimi Slovenijo povezujemo s hrvaškimi, italijanskimi, nemškimi, avstrijskimi, madžarskimi in slovaškimi mesti. 

Potniki si lahko s kodo MOVEMBER na spletni strani vozovnice z 20-odstotnim popustom zagotovijo do 10. novembra, akcija pa velja za nakupe vozovnic na vseh linijah Nomago InterCity. Več informacij o MOVEMBER akciji je objavljenih na spletni strani, akcija pa velja za odhode do vključno 10. decembra.

Vsi avtobusu na mednarodnih linijah Nomago InterCity izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, opremljeni pa so z najnovejšo tehnologijo, kar potnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov prevoz. Potnikom na Nomago InterCity so na razpolago brezplačna wi-fi povezava, električne vtičnice, USB vtičnice in udobni sedeži. Potniki si ob nakupu vozovnice lahko sami izberejo tudi želene sedeže, prevoz prtljage pa je brezplačen. Poleg vozovnice v ekonomskem razredu lahko potniki rezervirajo tudi vozovnice v premium razredu z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice v razredu za skupine, kjer imajo tudi svoj kotiček z mizo za druženje.


Nazaj