19. 11. 2020 - Ali veste, kakšen je pravilen pristop za učenje prek spletnih predavanj oz. webinarjev, ki jih je v zadnjem času vse več? Nasvete za res učinkovito učenje s spleta predstavljata dr. Blanka Tacer, psihologinja in ekonomistka ter mag. Nastja Mulej, edina licencirana trenerka možganov v Sloveniji. Predavanje je del pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, s katero zavarovalnica Generali širi uporabne in praktične nasvete za bolj varen vsakdan. Posnetek nedavnega predavanja si lahko kadarkoli, 24 ur na dan, sami ali z družino, pogledate na povezavi. Tukaj lahko najdete tudi vsa pretekla predavanja, ki so se zvrstila v sklopu pobude.

»Najbolj se naučimo, ko je prisotno močno čustvo, saj takrat možgani delujejo veliko bolj intenzivno, spomin pa je dolgotrajnejši,« je med drugim poudarila dr. Blanka Tacer. Mag. Nastja Mulej je izpostavila smisel izdelave zapiskov in miselnih vzorcev. »Velika je razlika, ko pišemo z roko, saj se misli na takšen način najboljše kristalizirajo,« je dodala.

V sklopu iniciative Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje se je zvrstilo že veliko spletnih dogodkov, med drugim tudi predavanja:
o pravilnem reagiranju na vozišču, ko se zgodi nepričakovano, in pripravi vozila na zimski čas,
o urgenci za laike, ki rešuje življenja, za pripravo staršev in otrok na novo šolsko leto,
o varnem potapljanju,
o pripravi in vzdrževanju kolesa za varno vožnjo,
o aktivnem preživljanju prostega časa s svojimi kosmatinci,
o samooskrbi domačega vrta,
o priporočilih in nasvetih za varnost v gorah,
o športu med štirimi stenami v korona času,
o izzivih podjetij, s katerimi se soočajo v času korona virusa,

Predavatelji spletnih dogodkov so strokovnjaki na svojih področjih, kar zagotavlja kvalitetno in strokovno vsebino. Med ambasadorji pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje so tudi številni znani Slovenci, med drugim reper Trkaj in športni psiholog dr. Matej Tušak.


Nazaj