»Glede na to, da smo se lani družili do četrte ure zjutraj in je bil četrti turnir, letos je pa peti, seveda pričakujem, da bomo skupaj vse do pete ure zjutraj«, se je ob pozdravnem nagovoru pošalil Marko Mlakar, direktor Amrop Adria, podjetja za iskanje vodilnih kadrov.

A izkazalo se je, da drži rek – v vsaki šali je nekaj resnice. Ob peti uri zjutraj je bilo na druženju še zmeraj veselo. V jutranjih urah sta zmagovalca turnirja postala Tomaž Selak (Marmor Hotavlje) in Uroš Mesojedec (Petrol). Glavno nagrado – vsakemu svoj hladilnik Electrolux, jima je predal direktor podjetja Electrolux Matjaž Brinc. Direktor podjetja Electrolux Matjaž Brinc je predal hladilnika zmagovalcema Tomažu Selaku in Urošu Mesojedcu.

Ob polnoči so se igralci pomerili tudi v hitrosti servisa. Ni bila dovolj le eksplozivnost, temveč tudi natančnost. Posebno adrenalinsko nagrado podjetja BMW Slovenija je direktor BMW Lothar Schupet predal najbolj eksplozivnima – Karin Lušnic (KLVB) in Tomažu Kostanjšku (Novellus).

Celoten dogodek je minil v izjemno sproščenem vzdušju, dajali so se asi, odigrane so bile lepe partije, sklepala so se nova prijateljstva, pa tudi nove poslovne naveze. Za kulinarične dobrote je poskrbelo podjetje Electrolux s svojo okusno mobilno kuhinjo, za glasbene ritme večera pa  D.J. Baza. Končalo pa se je sladko ...

Torto za najvišje uvrščeno udeleženko na turnirju si je prislužila Nejka Grabnar (Sparkasse). Ob zaključku so podelili še nagrado za najvišje uvrščeno udeleženko turnirja, slastno torto si je prislužila Nejka Grabnar (Sparkasse), ki jo je takoj razdelila med prisotne.

Marko Mlakar: »Bil je zelo lep, športno – družaben večer. Vesel sem, da so nas prišli podpret tudi gostje iz tujine, veliko prijateljev, ki sicer ne igra tenisa, a so prišli na prijetno druženje. Zato – na snidenje na Zlatem loparju 2015.«

tekst: AVI - Agencija vrhunskih idej
Žiga Intihar