1. avgust 2019 - Poletje kar kliče po gibanju in aktivnostim na prostem, ki so pravi balzam za dušo. Fizična aktivnost namreč ne skrbi le za dobro formo našega telesa, temveč pripomore tudi k večji sproščenosti in zmanjšani količini stresa.

V Rimskih termah, le 15 minut iz Celja, pripravljajo posebne načine sproščanja, v katerih se ne boste očistili le fizično, ampak tudi duhovno. Z jutranjimi in večernimi rituali Indian balance lahko od sobote, 3. avgusta, do nedelje, 4. avgusta, v edinstvenem hotelskem parku ali v historičnem templju uživate v uravnoteženosti telesa in duha. Z aktivnostjo boste v vikendu energetske revitalizacije skupaj z avstrijsko strokovnjakinjo Barbaro Lecher pridobili novo energijo in koncentracijo za nadaljnje delo ter se obenem popolnoma umirili.

Drugi vikend v avgustu bo v zeleni oazi, kjer je vse na enem mestu za sproščujoč oddih, energičen, strasten in zabaven. V petek, 9. avgusta, bo vodena vadba za poživitev telesa s trenerjem Denisom Porčičem – Chorchypom (naslovna fotografija) uvertura v plesno-borilne dni. Če vas srbijo pete ali pesti, potem sta sobota, 10. avgusta, in nedelja, 11. avgusta, prava za vas – Porčič in plesalka Martina Plohl bosta z elementi borilnih veščin, meditacije, vodene vadbe in plesnih korakov salse in bachate poskrbela za nepozabno športno izkušnjo z veliko smeha in dobre volje.

V četrtek, 15. avgusta, se na bazenih v Rimskih termah obeta nepozaben poletni dan, poln glasbe, za katero bo poskrbel DJ Denis, plavanja, osvežilnih koktejlov in neizmerne zabave. Tretji vikend, v soboto, 17. avgusta, in v nedeljo, 18. avgusta, pa izkoristite za joga umik v naravo na umirjenem Joga vikendu. Prebudite se ob krepilnih vadbah jutranje joge, umirite duha z joga flow vadbo, naučite se dihalnih tehnik ter spoznajte Asane in poživite telo z edinstveno vadbo joge v termalni vodi.

Za družine z dvema otrokoma so v času poletnih počitnic pripravili posebne ugodnosti – bivanje namreč najmlajšim do 12. leta starosti podarijo. Tako bo plavanje v bazenih, kolesarjenje, savnanje, raziskovanje okolice, igranje in kulinarično razvajanje, prilagojeno otrokom, še bolj zabavno. Vse do konca tega meseca je na ploščadi pred hotelom brezplačna razstava Zdravilišče Rimske Toplice na razglednicah. Vsebina pozdravov na 49 razglednicah iz konca 19. in začetka 20. stoletja nosi duh nekega drugega, minulega časa.

Foto: Aleš Erjavec