Na zadnji poletni dan, sta smučarski center Golte in smučarski center Vogel, na skupni novinarski konferenci predstavila nov skupen produkt, enotno dnevno smučarsko vozovnico. Povezovanje je plod dobrega medsebojnega sodelovanja in težnje po bogatitvi ponudbe. Skupna nit, ki povezuje zgodbo ''Le najboljše zate'' je večkratni naziv naj smučišče. Smučarski center Golte že 5 leta zaporedoma dominira med srednje velikimi smučišči, medtem ko smučarski center Vogel kraljuje med velikimi zadnji dve sezoni.

''Naš namen je ponuditi na smučarskem trgu nekaj svežega. S skupnim produktom, bomo predvsem smučarjem iz osrednje Slovenije dali širšo možnost izbire. Glede na vremenske in snežne razmere se bo smučar lažje odločal ali smučati na Voglu ali na Golteh. Oddaljenost smučišč od Ljubljane znaša le slabo uro vožnje'', je povedal Matej Kandare, vodja prodaje smučarskega centra Vogel.

Mitja Škrabl, vodja prodaje smučarskega centra Golte pa je dodal ''Skupna smučarska vozovnica je na voljo v času predprodaje, ki traja do konca novembra. V sodelovanju s partnerji bomo razširili prodajno mrežo po vsej Slovenji, trenutno pa je mogoče vozovnice kupiti na blagajnah smučarskih centrov, v spletni trgovini smučarskih centrov ali jih naročiti preko telefona. Cena odrasle dnevne vozovnice je 24,50 €, otroške 16,00 € in seniorske/ mladi 21,50 €''.

Kandare je še izpostavil uspešno poletno sezono, ki po število obiskovalcev presega zimski obisk. Izpostavil je rast števila gorskih kolesarjev in povečanje števila tujih skupin iz Izraela, ZDA, Malte in Arabskih držav. V zimski sezoni pripravljajo nadgradnjo ponudbe v otroškem parku z dodatnimi otroškimi linijami, mobilno aplikacijo za nakup smučarskih vozovnic ter zimski zip-line.

Golte v poletni sezoni beležijo povprečen obisk, nekje na ravni preteklih let. Obogatili so ponudbo z odprtjem kolesarskega parka, zaznati je  povečan obisk 200 m dolgega zip-linea, ki se nahaja ob hotelu Golte. Trenutno poteka odprodaja depandans oz. apartmajev, zadnja vzdrževalna dela na napravah, zimsko ponudbo pa bodo obogatili s tematskimi dogodki ter dodatnimi aktivnostmi na snegu kot so krpljanje, zibob, snežni rafting ipd.