Priljubljeni slovenski košarkar je po odlično odigranem evropskem prvenstvu svojo izvrstno formo prenesel tudi na igrišča čez lužo, kjer je trenutno s povprečjem  18,8 točke, 5,9 podaje in 2,8 skoka najboljši strelec ter glavni nosilec ekipe Phoenix Suns, ki je v izredno močni zahodni konferenci v ligi NBA trdno zasidrana med najboljšo osmerico, ki vodi v končnico.

Njegove izjemne predstave niso ostale neopažene in tudi letos se je 27-letni novopečeni očka znašel med kandidati za naziv najboljšega evropskega košarkarja, hkrati pa je bil prvič nominiran med kandidati za nastop na tekmi All Star in se lahko prav z vašo pomočjo kot prvi Slovenec uvrsti na tekmo vseh zvezd in se tako pridruži največjim zvezdnikom lige NBA.

Tekma All-Star bo potekala 16. februarja v New Orleansu, vse do 20. januarja 2014 pa lahko košarkarski navdušenci za Gorana Dragića glasujete preko spletne strani allstarballot.nba.com in Twitterja s tvitom Goran Dragic #NBABallot. Navodila za glasovanje preko različnih komunikacijskih kanalov lahko najdete na posebni spletni strani http://goginaallstar.si. Združeni pomagajmo Gogiju do tekme All-Star, mu uresničimo sanje ter ga nagradimo za vse, kar je naredil za slovensko košarko!

tekst: Propiar d.o.o.
foto: Andraž Blaznik