Med vrhuncem smučarskih skokov od 21. do 24. marca v Planici, kjer so se zbirali navdušenci iz vseh koncev, je Manner soustvarjal nepozabno vzdušje. Letošnje srečanje v dolini pod Poncami je bilo še posebej čustveno, saj smo se skupaj poslovili in zaploskali legendarnemu Petru Prevcu, ki se je poslovil od svoje izjemne športne kariere.

Pod veličastnimi planiškimi skakalnicami, kjer se je Peter Prevc poslovil od aktivne športne kariere, je Manner vabil vse navijače, da so se pridružili pri proslavljanju te zgodovinske prelomnice. Ob tej priložnosti je Manner v Planici ne razveseljeval le z legendarnimi napolitankami, ampak tudi praznoval duh športa in skupnosti, ki ju je Peter tako vzorno predstavljal. "Petru se iskreno zahvaljujemo za njegov neverjeten prispevek k športu in inspiracijo, ki jo je predstavljal za mnoge. Veseli smo, da smo skupaj proslavili njegove dosežke in podprli vse skakalce v duhu športnega navdušenja", je povedal Alexander Lipovšek, direktor podjetja Manner Slovenija.

Hvala ker se se nam pridružili v Planici, kjer smo skupaj ustvarjali spomine, slavili dosežke in se poklonili enemu največjih junakov slovenskega športa.