Traktorji predstavljajo nepogrešljivo orodje v kmetijskem sektorju, saj omogočajo učinkovito izvajanje številnih nalog, ki so ključne za pridelavo hrane in vzdrževanje kmetijskih površin. Kljub njihovi robustnosti in vzdržljivosti se lahko tudi traktorji sčasoma obrabijo ali pa doživijo okvare, ki zahtevajo servisiranje ali popravilo. V takšnih situacijah je ključnega pomena najti zanesljivega in strokovnega serviserja, ki bo poskrbel za hitro in učinkovito rešitev težav.

Traktorji so pomembne del kmetijske mehanizacije, ki pomembno vplivajo na produktivnost in stroške na kmetiji. Zato je ključnega pomena, da investirate v kakovostne traktorje, traktorske priključke in druge dele kmetijske mehanizacije.

Poleg izbire kakovostne kmetijske opreme pa ne smete pozabiti tudi na redno vzdrževanje. S tega vidika je ključnega pomena kakovosten servis traktorjev, ki vam zagotavlja strokovno popravilo, prepreči marsikatero hujšo okvaro in poskrbi, da boste traktor še dolgo časa lahko uporabljali.

Prednosti kakovostnega servisa traktorjev

V primeru okvare traktorja, je prvo vprašanje, kaj je potrebno storiti. Marsikdo se popravila loti na lastne roke, kar dolgoročno zagotovo ne pomeni ničesar dobrega.

Namesto tega je najbolje poiskati kakovosten servis traktorjev, saj vam to zagotavlja številne prednosti:

  • Varnost - pravilno vzdrževan traktor je veliko varnejši za uporabo, kot pa tisti, katerega popravila se lotimo sami ali pa sploh ne. če je traktor ustrezno vzdrževan, potem tudi zmanjšate tveganje za nesreče ali okvare, ki bi lahko povzročile resne poškodbe.
  • Trajnost - pravilno vzdrževan traktor lahko zdržijo veliko dlje kot pa tisti, ki niso redno servisirani ali pa se popravila lotimo napačno. Če boste vaš traktor zaupali strokovnjakom, je tudi manjša verjetnost, da bi se sčasoma pojavile mehanske težave.
  • Učinkovitost - s pravilnim vzdrževanjem traktorja bo le ta deloval učinkovitejše, s tem pa boste dosegli tudi višjo raven proizvodnje.
  • Dostop do izkušenih in usposobljenih mehanikov - servis traktorjev ima zaposlene usposobljene in izkušene mehanike, ki zelo dobro poznajo določeno blagovno znamko in model traktorjev. Tako je večja verjetnost, da bodo pravilno diagnosticirali težave in z njimi povezana popravila.
  • Razpoložljivost kakovostnih rezervnih delov - ena največjih prednosti servisa traktorjev je razpoložljivost kakovostnih rezervnih delov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in hitro ter učinkovito popravilo vseh vrst težav.
  • Garancija za popravila in zamenjavo - če boste svoj traktor zaupali strokovnjakom, potem boste deležni kakovostnega popravila in dodatne garancije. V primeru, da se izkaže, da traktor kljub popravilu ne deluje brezhibno, vam servis traktorjev to popravi brezplačno.

servis-popravilo-traktorjev

Klasje d.o.o. – vrhunski ponudnik servisa traktorjev

Več kot očitno je, da vam servis traktorjev zagotavlja številne prednosti, zato vam vsekakor odsvetujemo, da se popravila lotevate sami. S tem boste vašemu traktorju tudi podaljšali življenjsko dobo in izboljšali njegovo učinkovitost in zmogljivost. Vprašanje pa je, komu zaupati popravilo.

Podjetje Klasje d.o.o. je vrhunski ponudnik za servis vseh traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije, zato je gotovo pravi naslov, če potrebujete kakovostno popravilo traktorjev. Podjetje se s prodajo rezervnih delov in servisno dejavnostjo ukvarja že od leta 1996 in je na tem področju zagotovo med vodilnimi v Sloveniji.

Zakaj izbrati Klasje d.o.o.?

Podjetje Klasje d.o.o. lahko brez skrbi kontaktirate v primeru okvare ali rednega servisa vašega traktorja. To lahko storite preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali pa jih preprosto pokličete. Preverite nekaj ključnih razlogov, zakaj jih izbrati.

Širok izbor servisnih storitev

Podjetje Klasje vam nudi izjemno široko ponudbo servisnih storitev.

Poleg rednih servisnih pregledov kmetijske mehanizacije, opravljajo tudi servis kardanskih gredi, akumulatorjev, menjavo stekel in tudi popravilo kosilnic ter motokultivatorjev.

Strokovno popravilo

Servis opravljajo usposobljeni, izkušeni in spretni mehaniki, ki vam nudijo kvalitetne storitve z garancijo. Ne glede na to, za katero blagovno znamko in model traktorja gre, boste deležni strokovnega popravila in vseh ključnih nasvetov za vzdrževanje vašega traktorja.

kmetijska-mehanizacija-servis-popravilo-traktorski-deli

 

Hitro in učinkovito popravili (tudi na terenu)

V podjetju se zelo dobro zavedajo, da je kmetijska mehanizacija pri delu na kmetij nepogrešljiva, zato je pomembne podatek, da je servis opravljen hitro in učinkovito.

Še bolj pomembno pa je, da vam nudijo tudi popravilo mehanizacije na terenu, zato ste lahko popolnoma brez skrbi tudi takrat, ko svojega traktorja ne morete pripeljati na popravilo.

Prodaja kakovostnih traktorskih delov

Ne smemo pa pozabiti, da so vam v ponudbi Klasje d.o.o. na voljo tudi rezervni in nadomestni traktorski deli za vse blagovne znamke traktorjev, tako za novejše kot tudi starejše modele.

Med najbolj iskanimi so zagotovo New Holland rezervni deli, kot tudi rezervni deli za traktorje Ursus, Tomo Vinkovič, Deutz, Zetor in mnoge druge. Vsi rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo so uvoženi iz Nemčije, Avstrije, Italije, Češke in Velike Britanije.

Za brezhibno in učinkovito delovanje traktorjev ključnega pomena njihovo vzdrževanje. V primeru okvare ali rednega servisa se je zato najbolje obrniti na Klasje d.o.o.