Kranjska Gora, 14. maj 2019 – Prihajajoči konec tedna se bodo v hotelih družbe Hit Alpinea zvrstili ocenjevalni dogodki letošnjega izbora Miss Earth Slovenije, ki ga organizira družba Metropola Media. V soboto, 18. maja, se bodo kandidatke predstavile v šovu talentov, v nedeljo, 19. maja, pa bo na vrsti modna revija eko oblek.

Takoj po uspešno zaključenem 4. Mednarodnem kulinaričnem festivalu Kranjska Gora se marljivi organizatorji, hotelska družba Hit Alpinea, že pripravljajo na nove izzive. Prihajajoči konec tedna, 18. in 19. maja, bosta v diskoteki Hotela Kompas in Ovalni dvorani hotela Ramada Resort, potekala ocenjevalna dogodka izbora Miss Earth Slovenija 2019. Prvi večer bo trinajst kandidatk predstavilo svoje talente, drugi pa svoje kreacije eko oblek, ki vsako leto vzbudijo veliko pozornosti. 

Miss Zemlje je mednarodno licenčno tekmovanje, ki sodi med tri največja in odmevna svetovna lepotna tekmovanja. »Mednarodni projekt povezuje lepoto in ekološke vrednote, ki jih kandidatke poosebljajo. Poleg zavzemanja za zdrav in odgovoren način bivanja, si skupaj prizadevamo za ohranjanje okolja in Zemlje za naše zanamce. Tako organizatorji in sodelujoči kot partnerji projekta smo zavezani aktivnemu vlaganju v okolje in širjenju zavedanja pomena Slovenije kot zelene države,« pravi Drago Gavranovič, nosilec licence in organizator dogodkov izbora Miss Earth Slovenije.

Destinacija Kranjska Gora se z izjemnim alpskim okoljem predstavlja kot gostiteljica letošnjih ocenjevalnih dogodkov, družbo Hit Alpinea pa z organizatorji izbora Miss Earth Slovenije povezuje že večletno sodelovanje. »Poslanstvo izbora Miss Zemlje je skladno s trajnostnimi usmeritvami, ki jih pri vsakodnevnem delovanju spoštujemo in z ustreznimi certifikati dokazujemo tudi v družbi Hit Alpinea. Hotel Ramada Resort je imetnik certifikata Travelife in Zelena nastanitev v okviru Zelene sheme slovenskega turizma. Poleg tega se na destinaciji že peto leto poslužujemo okolju prijaznega ogrevanja na lesno biomaso, tako v hotelih družbe Hit Alpinea kot tudi v večjih občinskih objektih,« razlaga Milan Sajovic, direktor družbe Hit Alpinea.

Ocenjevalni dogodki letošnjega izbora Miss Earth Slovenije so odprti za javnost, spremljanje dogajanja pa je za vse obiskovalce brezplačno.    

Foto: Metropola Media


Nazaj